ο-χριστόφορος-παπακαλιάτης-ξεκινά-έν-306021

Η υψηλή αισθητική, το πάθος για νέες συναρπαστικές ιστορίες, η έμφαση στην λεπτομέρεια, αποτελούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ένα δημιουργό με διάρκεια στο χρόνο και διαδρομή που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Οι επιλογές του είναι πάντα προσεγμένες, γίνονται μέρος του δημιουργικού σύμπαντός τους και κάπως έτσι γεννήθηκε και η συνεργασία του με το Irish Whiskey Jameson Black Barrel, που αφηγείται τα μυστικά της μοναδικής γεύσης του, εστιάζοντας στο σύμπαν του ταλαντούχου δημιουργού.

Μέσα από τη νέα καμπάνια σε σκηνοθεσία Άκη Πολύζου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φέρνει κοντά την έβδομη τέχνη και την απόλαυση. Μιλά για την δύναμη μιας ιδέας και την αφοσίωση που απαιτείται ώστε ακόμα και η πιο μικρή πηγή έμπνευσης να μετουσιωθεί σε μια καθηλωτική ιστορία, όπως αυτές που μας παρουσιάζει στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη, για την δύναμη της ομάδας αλλά και την εσωτερική δουλειά που απαιτείται κάθε φορά.

Την καμπάνια υπογράφει η Digital Minds, η No1 εταιρεία Influencer Marketing στην Ελλάδα και μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Pernod Ricard Hellas, παρουσιάζουν λοιπόν την πρώτη αμιγώς Ελληνική καμπάνια για το Jameson Black Barrel και σας παίρνουν μαζί τους σε ένα όμορφο δημιουργικό ταξίδι.