ο-οίκος-dior-σχεδίασε-τη-vespa-των-καλοκαιρινώ-182050
©Dior

Dior και Vespa μετά την πρώτη τους συνεργασία, προσθέτουν για ακόμα μια φορά την υπογραφή τους στα καλοκαιρινά μας road trips στη Μεσόγειο. Η διάσημη Vespa 946 αποκτά την couture πινελιά του γαλλικού οίκου Dior, φυσικά με την dolce vita διάθεση που τη συνοδεύει. Το νέο μοντέλο Vespa εμφανίζεται σε καθαρό λευκό και διακοσμείται με χρυσές λεπτομέρειες και το Dior Oblique logo που σχεδιάστηκε το 1967 από τον Marc Bohan και παραμένει iconic μέχρι σήμερα πρωταγωνιστώντας στα ρούχα και τα αξεσουάρ του οίκου.

Η Maria Grazia Chiuri σε αυτή την πρόσκληση για καλοκαιρινές απδοράσεις, πρόσθεσε επίσης ένα κράνος και μια θήκη σε σχήμα βαλίτσας, όλα με την αισθητική Christian Dior, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το savoir-faire του γαλλικού οίκου. Η θήκη δημιουργήθηκε στα ατελιέ επεξεργασίας δερμάτων του Dior με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, ενώ το vintage εφέ της ενισχύθηκε με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Ο οίκος Dior σχεδίασε τη vespa των καλοκαιρινών road trips-1
©Dior

Παράλληλα ο οίκος Dior δημιούργησε ένα φίλτρο για να δοκιμάσετε ψηφιακά το Dior Oblique κράνος και να ζήσετε virtually την ταξιδιωτική εμπειρία με το scooter, μέσα από Snapchat, Instagram και Facebook. Η νέα Dior Vespa 946 εκφράζει όλη την αίσθηση ελευθερίας που θέλουμε να έχει το καλοκαίρι μας.

Διαβάστε επίσης | Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο

MHT