ο-πιο-ειλικρινής-καφές-της-ζωής-μας-142674

Και ποιος δεν έχει συνδέσει το πρώτο ραντεβού μ’ έναν καφέ. «Πάμε για έναν καφέ να γνωριστούμε καλύτερα;», ρωτάει ο πιο θαρραλέος τον λιγότερο ριψοκίνδυνο εραστή και η απάντηση είναι σχεδόν πάντα θετική. Αν στη ζυγαριά του έρωτα, ο ένας νιώθει πιο βαρύς, μια έξοδος για καφέ προσδίδει αυτόματα σ’ αυτόν που την προτείνει μια απροσδιόριστη γοητεία. Κι αυτό γιατί ο καφές είναι ο πιο ήπιος, ο πιο κουλ, ο πιο άδολος δρόμος για ένα ρομάντζο με προοπτική.

Οι έρευνες λένε ότι στη ζωή σου θα γνωρίσεις περίπου 80.000 ανθρώπους. Μια κούπα καφέ, όμως, θα τη μοιραστείς με λίγους και καλούς, μ’ αυτούς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Στην εποχή του social distancing, αυτοί οι λίγοι και καλοί, γίνονται λιγότεροι και καλύτεροι. Αν, λοιπόν, σας έρθει μήνυμα για μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς και καφέ στο χέρι, να θυμάστε ότι αυτός ο καφές θα είναι ο πιο ειλικρινής της ζωής σας. Από τις δύο δισεκατομμύρια κούπες που καταναλώνονται καθημερινά πάνω στον πλανήτη, αυτός θα είναι ο πιο ξεχωριστός.

Παραφράζοντας τον Italo Calvino, στην αγάπη και στον καλό καφέ, η ηδονή είναι ζήτημα υψίστης λεπτότητας. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι παραγωγοί του Nescafé Gold, φτιάχνοντας ένα εκλεκτό χαρμάνι από κόκκους Arabica και Robusta, με προσθήκη λεπτά αλεσμένων κόκκων Arabica, για ακόμα πιο πλούσια γεύση και έντονο άρωμα. Τώρα που τα πάντα ξαφνικά «πάγωσαν» γύρω μας, μάθαμε να ξεχωρίζουμε καλύτερα τις στιγμές που αξίζουν και ο Nescafé Gold συνοδεύει άψογα αυτές τις στιγμές.

MHT