ο-tinder-swindler-στην-εποχή-του-απόλυτου-φεμινισμ-212701
©Simon Leviev/Instagram

Δεν περίμενα να με κρατήσει αλλά το είδα μονορούφι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρεθώ στη θέση τους γιατί ο συγκεκριμένος τύπος θα χρειαζόταν καλύτερα skills χωρίς το διαδίκτυο. Όμως, τώρα στην εποχή του απόλυτου online dating και με την ατελείωτη προσφορά coupling από όλον τον κόσμο, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Γιατί όλες μέσα μας γνωρίζουμε την ανάγκη μας να βρούμε τον τέλειο σύντροφο ειδικά εκεί στην αλλαγή μεταξύ των 28 με 30 που είναι και το πρώτο – λανθασμένο- κουδούνι πως μεγαλώνουμε. Έτσι βάζουμε νερό στο κρασί μας και γενικά υποχωρούμε σε πολλά.

Οι ορμόνες όσο και αν το παλεύουμε δεν μας αφήνουν να ζήσουμε τον απόλυτο φεμινισμό, μέχρι να μας παρατήσουν και να γίνουμε “ a person in business” όπως απολαυστικά είπε η Christine Scott Thomas σε ένα επικό επεισόδιο του Fleabag. Το πιο επικίνδυνο όμως από όλα είναι αυτή η ψεύτικη εικόνα του “ότι δηλώσεις είσαι”, πράγμα που εφάρμοσε καλύτερα από όλους ο Simon Leviev που παρίστανε τον μεγιστάνα, πετούσε με πριβέ αεροπλάνα και χρέωνε το ένα κορίτσι μετά το άλλο, χτίζοντας μία τεράστια πυραμίδα απάτης βασισμένη στον πρίγκηπα του παραμυθιού.

Τελειώνοντας τη σειρά φυσικά γκούκλαρα και βρήκα στο instagram και τις κοπέλες. Χάζεψα έως και ζώδια. Η μία ήταν Αιγoκερίνα σαν εμένα, κολλητή φίλη του για 8 μήνες , όπου αφού πάρταραν δίχως αύριο στη Μύκονο, έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει όταν της είπε πως απειλείται η ζωή του και τον κυνηγάνε εχθροί. Την ώρα που το έβλεπα λίγο μέσα μου ερχόταν αυτό το “τι χαζή” αλλά μετά γρήγορα με επανέφερα στην τάξη, θυμίζοντας μου πόσους ντόπιους swindlers όλων των ειδών έχω βοηθήσει μέχρι πρόσφατα στη ζωή μου, έστω και γνωρίζοντας και μέσα μου πως κάτι δεν πάει καλά. Τύπους που περιφέρονται γύρω μας ως φίλοι ή ως ταλαντούχοι, αλλά βασίζονται πάντα στην καλή καρδιά μίας γυναίκας και μετά μίας άλλης – οι άντρες φίλοι τους μυρίζονται πιο γρήγορα- κάνοντας μία παράλληλη κρυφή λαμπρή καριέρα με αυτήν την ιδιότητα.

Φυσικά και δεν έχουν το μεγαλείο του Simon, αλλά καλά τα καταφέρνουν. Αναρωτιέμαι γιατί αυτό το φτωχό παιδί από το Ισραήλ δεν έβαλε όλο αυτό το ταλέντο και την προσπάθεια σε ένα επάγγελμα ή μία επιχείρηση αλλά το σπατάλησε σε κορίτσια που ψάχνουν την αγάπη. Αδύνατον να μην ήταν πλούσιος και επιτυχημένος χωρίς να τον κυνηγάει η αστυνομία. Τα κορίτσια από την άλλη έγιναν φίλες και πλέον διάσημες. Συνεχίζουν να πλασάρονται στο insta με χαμόγελα επιτυχίας πια αφού και τα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και κέρδισαν την αγάπη του κόσμου.

MHT