ο-harry-και-η-meghan-κλείνουν-τον-λογαριασμό-τους-138351
©shutterstock

Η επέκταση του κορωνοϊού ανά τον κόσμο, καθώς και οι προσπάθειες αντιμετώπισης της παγκόσμιας κρίσης είναι τα καίρια ζητήματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου. Όπως είναι φυσικό, πολλά από τα θέματα που μας απασχολούσαν πριν την πανδημία έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, με ένα από αυτά να είναι και η αποχώρηση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan από το παλάτι.

Επίσημη ημερομηνία για την αποδέσμευσή τους από τα βασιλικά καθήκοντα ορίστηκε, μετά από συζητήσεις με τη Βασίλισσα, η 1η Απριλίου. Το πρώην βασιλικό ζεύγος σηματοδότησε την αρχή της νέας του ζωής με μία αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ενημέρωσε τον κόσμο για το κλείσιμο του λογαριασμού αλλά και του website.

View this post on Instagram

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Το ζευγάρι ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του και έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στα θύματα της πανδημίας και όσους αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των υπολοίπων. «Μπορεί να μη μας βλέπετε πια εδώ, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ευχαριστούμε όλη αυτήν την κοινότητα για τη στήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε. Μέχρι τότε, να φροντίζετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας.»

Από εδώ και πέρα, η βάση τους θα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles. Όσον αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά τους πλάνα, πολλοί μιλούν για την ενασχόληση με το φιλανθρωπικό έργο αλλά και για την επιστροφή της Meghan στον χώρο του θεάματος.

Διαβάστε επίσης | Η Meghan Markle σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις ως Δούκισσα του Sussex

MHT