slow-living-απόδραση-σε-έναν-μυστικό-παράδεισο-279398

Slow living σημαίνει να συνειδητοποιείς και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Να αισθάνεσαι, να γεύεσαι, να αγγίζεις, να ενεργοποιείς όλες σου τις αισθήσεις, να συνδέεσαι με τους άλλους, αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό της αληθινής ευτυχίας. Η GREY GOOSE®, η βότκα με την πιο εκλεκτή γεύση στον κόσμο, μας προσκάλεσε να ανακαλύψουμε την μαγεία του να ζεις την στιγμή, σε ένα ταξίδι έκπληξη στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Ακόμα και οι ακριβείς συντεταγμένες μας ήταν σχεδόν άγνωστες. Προορισμός μας ήταν η νοτιοδυτική Γαλλία, περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά από την Toulouse, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αποσκευές μας ήταν light, μόνο με τα απαραίτητα, μέχρι που φτάσαμε σε ένα υπέροχο καταφύγιο στη γαλλική εξοχή. Οι ρυθμοί μας έπεσαν αυτόματα, απενεργοποιήσαμε τα notifications στο smartphone και αφεθήκαμε στη γοητεία της απραξίας, βιώνοντας μια one-of-a-kind εμπειρία που σχεδίασε αποκλειστικά η Grey Goose.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-1

Μόνη μας έγνοια, να αναπνεύσουμε τον καθαρό αέρα της γαλλικής εξοχής, να αγκαλιάσουμε την ομορφιά και τα δώρα της φύσης, σε ένα luxury chic σκηνικό όπου η απόλυτη χαλάρωση συναντά την πολυτέλεια, μέσα σε ένα πλαίσιο απλότητας που εναρμονίζεται με το τοπίο. Η φιλοσοφία της Grey Goose άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση, ξεκινώντας από την βάση της, από τα υλικά που συνθέτουν την υπέροχη γεύση της.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-2

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάσαμε την premium γεύση της Grey Goose σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, από signature cocktails μέχρι σκέτη σε παγωμένα ποτήρια, ανακαλύπτοντας τον πλούσιο χαρακτήρα της.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-3

H Grey Goose δεν θεωρείται τυχαία η βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο, μια γεύση απαλή και απόλυτα αναγνωρίσιμη που θυμίζει γαλλικό αμυγδαλωτό. Παρασκευάζεται από χειμερινό σιτάρι που συλλέγεται στην περιοχή Picardie, γνωστή και ως κέντρο παραγωγής ψωμιού για την Γαλλία. Μετά την απόσταξη τα υψηλά επίπεδα οινοπνεύματος αναμειγνύονται με νερό πηγής που έχει φιλτραριστεί μέσα σε ασβεστόλιθο στην περιοχή του Cognac της Γαλλίας.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-4

Τα συστατικά της βότκας Grey Goose και η άμεση επαφή της με την φύση δείχνει επίσης πόσο διαφορετικά προσεγγίζει την έννοια της πολυτέλειας, όχι αποστασιοποιημένα, αλλά με μια διάθεση να μας φέρει πιο κοντά μέσα από την καθαρή αρωματική γεύση της, μια γεύση με premium χαρακτήρα που αποτελεί πλέον trademark, λιώνει στο στόμα και αφήνει μια μεγάλη επίγευση, σαν αυτή την απόλαυση που μας κάνει να εκτιμάμε την ομορφιά των μικρών πραγμάτων στη ζωή.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-5

Οι ημέρες που ακολούθησαν στην γαλλική εξοχή μας βρήκαν να απολαμβάνουμε το φυσικό σκηνικό, που δεν διαταρράσσεται από κτίσματα, επιτρέποντας στο βλέμμα να ταξιδεύει, κάτι που θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με μίνι διαλογισμό. Φυσικά από την παρέα μας δεν έλειπε η δροσιστική γεύση της Grey Goose.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-6

Στην πατρίδα της Grey Goose βιώσαμε την μοναδική εμπειρία του glamping, κάτι που μας έφερε ακόμα πιο κοντά στη μητέρα φύση. Ακολουθώντας τους ρυθμούς του ήλιου, ξυπνούσαμε κάθε πρωί με την ανατολή έχοντας όλη την ημέρα στη διάθεσή μας για να ζήσουμε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-7

Οι επόμενες ημέρες μας βρήκαν να αγκαλιάζουμε το απροσδόκητο. Ακόμα και το dress code μας προσαρμόστηκε σε άκρως relaxed ρυθμούς, με sneakers και hiking boots να αντικαθιστούν τα high heels μας. Η ημέρα μας ξεκινούσε με yoga sessions, τρέξιμο και πεζοπορία στη φύση. Συνεχίσαμε με μαθήματα μαγειρικής χρησιμοποιώντας ντόπιες πρώτες ύλες που μας έκαναν να αισθανθούμε την κάθε γεύση και υφή. Το μενού αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα της Grey Goose, επιλέγοντας πλούσιες γλυκιές γεύσεις που τονίζουν τον χαρακτήρα της βότκας, θαλασσινά αλλά και ολόφρεσκα φρούτα όπως νεκταρίνια και ροδάκινα.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-8

Συνεχίσαμε με μια απαραίτητη αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα. Το βράδυ μας βρήκε κάτω από τα αστέρια, να γευόμαστε την ντόπια κουζίνα σε μια fine dining εμπειρία, μαζί με Grey Goose signature cocktails. Όσο για το τέλος της ημέρας; Ατελείωτες συζητήσεις για μελλοντικά ταξίδια και όνειρα, γύρω από την αναμμένη φωτιά. Γιατί η ζωή βρίσκεται σε αυτές τις μικρές στιγμές ευτυχίας και η βότκα Grey Goose έχει το μυστικό της επιτυχίας για να μας φέρνει πιο κοντά.

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-9

Slow living: Απόδραση σε έναν μυστικό παράδεισο στη Νότια Γαλλία-10