τα-κοκτέιλ-του-instagram-συνταγές-από-διάσημα-142175
©@margotcombat

Οι καλύτεροι mixologists των πιο διάσημων spot στο Παρίσι μοιράζονται τη γνώση τους στο Instagram για τις μέρες που μένουμε σπίτι.

The Social Food

https://www.instagram.com/p/B-HcnqBq5b_/?utm_source=ig_web_copy_link

Εκτός από τα διάσημα πιάτα του, το Social Club φημίζεται και για τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του. Ένα από αυτά είναι η caipirinha με μέλι και πορτοκάλι ή η paloma με άνθος πορτοκαλιού και τεκίλα. Βρείτε τις συνταγές στον λογαριασμό του στο Instagram τόσο στο προφίλ, όσο και στα stories.

Margot Lecarpentier

https://www.instagram.com/p/B9tbItsovOS/?utm_source=ig_embed

Ένα μπαρ με χαρακτήρα στη συνοικία Belleville που αν βρεθούμε στο Παρίσι αποτελεί σίγουρη στάση. Το Margot Lecarpentier συνεχίζει να προσφέρει χαρά μέσα από τα κοκτέιλ του αυτές τις μέρες δίνοντας ιδέες για το σπίτι. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Mai Tai σε μια ακαταμάχητη εκδοχή ή το «Inna Di Yard» με μαύρο ρούμι.

Le Syndicat Cocktail Club

https://www.instagram.com/p/B-PzWCeIHzy/?utm_source=ig_web_copy_link

Το διάσημο μπαρ που βρίσκεται στον δρόμο Faubourg Saint-Denis δεν έχει ξεχάσει τους πιστούς θαμώνες του… Μπορεί να μην μπορεί να τους σερβίρει στην πολυσύχναστη μπάρα του, αλλά δίνει κάθε μέρα μια συνταγή στον λογαριασμό του στο Instagram.

Cravan

https://www.instagram.com/p/B999EDZpYv3/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού στο οποίο επιβάλλεται να δοκιμάσεις κοκτέιλ. Αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργό το προφίλ του στο Instagram καθώς μοιράζει απλόχερα τις διάσημες συνταγές του. τις ίδιες συνταγές είχαμε δει και στο βιβλίο French Moderne: Cocktails from the Twenties and Thirties with recipes, των εκδόσεων Rizzoli.

Read more at Vogue.fr

MHT