Fine dining εμπειρία, ακαταμάχητη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ειδυλλιακό σκηνικό, φαντασμαγορικά φώτα και μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς – όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία του Island club restaurant, την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards.
Το Island είναι το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας. Το menu του επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, συνεχίζοντας την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin και φέτος θα φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays. Tο sushi, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό από το Island, παραμένει κορυφαίο, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για τα αγαπημένα τους πιάτα.