το-island-club-restaurant-καλωσορίζει-τα-summer-nights-στις-9-μαΐου-313957

Fine dining εμπειρία, ακαταμάχητη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ειδυλλιακό σκηνικό, φαντασμαγορικά φώτα και μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς – όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία του Island club restaurant, την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards.

Το Island είναι το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας. Το menu του επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, συνεχίζοντας την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-1

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-2 Η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin και φέτος θα φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays. Tο sushi, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό από το Island, παραμένει κορυφαίο, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για τα αγαπημένα τους πιάτα.

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-3

Παράλληλα, το Island δεν χάνει τη nightlife ταυτότητά του. Mixologists και bartenders, δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα cocktails με έμπνευση το καλοκαίρι αποκλειστικά για τους λάτρεις του ποιοτικού αλκόολ, ενώ wine list που επιμελούνται οι sommeliers του Ομίλου περιλαμβάνει σπάνιες και εξαιρετικές ετικέτες.

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-4Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-5

Αυτό που καθιστά το Island εμπειρία είναι πως οι καλεσμένοι διασκεδάζουν στον χώρο του από νωρίς το βράδυ στο εστιατόριο μέχρι τις πρωινές ώρες – τα πάρτυ Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή επιβεβαιώνουν πως ανήκει στη λίστα των καλύτερων club παγκοσμίως.

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-6

Diplo, Lost Frequencies, Who made Who, Hot since 82 και Camelphat είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που θα φιλοξενηθούν φέτος στα decks του Island. Η άφιξή τους προμηνύει ένα εκπληκτικό καλοκαίρι και μια Αθηναϊκή Ριβιέρα που δεν συγκρίνεται με τίποτα. Ραντεβού στα πιο αξέχαστα summer nights!

Το Island club restaurant καλωσορίζει τα summer nights στις 9 Μαΐου-7

Island Club Restaurant

Τρίτη έως Σάββατο από τις 20:00

Κυριακή από τις 18:00

Κρατήσεις : +30 210 9653 563-4

27ο χμ Αθηνών Σουνίου, Βάρκιζα

16672  

MHT