η-νύφη-φορούσε-saint-laurent-97894
©charlottecasiraghi_/ Instagram

Η ιστορία της Grace Kelly και του πρίγκιπα Rainer του Μονακό ήταν ένα σύγχρονο παραμύθι. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια των ταινιών του Alfred Hitchcock ερωτεύτηκε τον γοητευτικό πρίγκιπα, και έζησαν ευτυχισμένοι μαζί σε ένα παλάτι με θέα τη Μεσόγειο. Σχεδόν 70 χρόνια μετά, η εγγονή της Charlotte Casiraghi, κόρη της πριγκίπισσας του Hanover Καρολίνας, παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών Dimitri Rassam στο Πριγκιπικό Παλάτι του Μονακό, και η σύγκριση με τη διάσημη γιαγιά της ήταν αναπόφευκτη.

Η νύφη φορούσε Saint Laurent-1
©charlottecasiraghi_/ Instagram

H Charlotte επέλεξε ένα κοντό φόρεμα από brocade δαντέλα του οίκου Saint Laurent για το πολιτικό της γάμο- η Grace Kelly είχε φορέσει ένα παρόμοιο σχέδιο στη δική της τελετή το 1956-, ενώ στη συνέχεια άλλαξε σε μια strapless μεταξωτή δημιουργία της Chanel. Εκτός από το εντυπωσιακό της νυφικό ντύσιμο, τα μάτια όλων τράβηξε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε γύρω από το λαιμό της. Με τρεις σειρές από διαμάντια 64κ, το συγκεκριμένο αριστούργημα του οίκου Cartier ανήκει στη συλλογή της Grace Kelly, καθώς ήταν δώρο του Πρίγκιπα Rainier για την ημέρα του γάμου τους. Μάλιστα, το Museo Thyssen στη Μαδρίτη συμπεριέλαβε το εμβληματικό αυτό κομμάτι στην έκθεση του “The Art of Cartier” το 2012.

Η νύφη φορούσε Saint Laurent-2
©charlottecasiraghi_/ Instagram

H Charlotte Casiraghi είναι 11η στη σειρά για το θρόνο του Πριγκιπάτου αν και δεν έχει βασιλικό τίτλο. Μαζί με το νέο σύζυγό της, Dimitri Rassam, έχουν έναν 6χρονο γιο τον Balthazar, καθώς και δυο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους, τον 5 ετών γιο της Charlotte και την 7 ετών κόρη του Dimitri.