δείτε-δωρεάν-την-εμφάνιση-του-prince-με-τους-143925
©shutterstock

Η “Purple Rain” εποχή του Prince ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη φάση της καριέρας του. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική στιγμή των ζωντανών του εμφανίσεων από εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα την ιστορική συναυλία του με τους Revolution τον Μάρτιο του 1985 στο Carrier Dome της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της τότε περιοδείας του.

Η συναυλία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’80 σε βιντεοκασέτα με τον τίτλο “Prince and the Revolution: Live” και επανακυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του «Πρίγκιπα» το 2016, αυτή τη φορά ως DVD, σε μια ειδική έκδοση του Purple Rain για την 35η επέτειο του θρυλικού άλμπουμ. Τώρα, είναι η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί επίσημα σε ψηφιακή μορφή μέσω streaming.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Google και το Prince Estate, θα μεταδοθεί δωρεάν στο YouTube και μάλιστα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις οικονομικές συνεισφορές των οnline χρηστών, θα διατεθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Κάθε οικονομική συνεισφορά από τους θεατές θα ενισχύεται από την Google, η οποία θα προσφέρει 2 δολάρια για κάθε 1 δολάριο μέχρι το ποσό των 5 εκατομμυρίων.

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι του Prince στο YouTube για τρεις ολόκληρες μέρες, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 14/5.