gucci-podcast-για-τις-μέρες-της-καραντίνας-137603
©Courtesy of Gucci

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη όσο μένετε σπίτι βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο στο κανάλι Gucci Podcast, στο οποίο ο Πρόεδρος και CEO του οίκου συνομιλεί με τον παλιό του φίλο από το σχολείο, τον βραβευμένο με 3 αστέρια Μισελέν σεφ, Massimo Bottura. Οι δυο τους ανασύρουν αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία και μιλούν για τα εστιατόρια Gucci Osteria da Massimo Bottura που γεννήθηκαν από τη φιλία τους στη Φλωρεντία και το Λος Άντζελες.

Gucci Podcast για τις μέρες της καραντίνας-1
©Courtesy of Gucci

Το κανάλι Gucci Podcast, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2018, μας παρασύρει να εντρυφήσουμε στον κόσμο του ιταλικού οίκου. Από τη μέρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα, το κοινό του διαρκώς αυξάνεται και προβλέπεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η «παρέα». Mέσα στο 2020 πρόκειται να παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα επεισοδίων και ταλέντων. Σήμερα περιλαμβάνει ήδη 28 επεισόδια με πλούσιες αφηγήσεις, ιδανικές για να ακούσουμε αυτή την εποχή που βρισκόμαστε όλοι στο σπίτι μας. Κάποιες από αυτές είναι του ηθοποιού Gugu Mbatha-Raw που συνομιλεί με την ακτιβίστρια Scarlett Curtis για τον φεμινισμό, για πολιτιστικά και οικουμενικά θέματα καθώς και για τη σημασία του να ξεκινάμε νέους διαλόγους και να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τον Μήνα Ιστορίας των Γυναικών.

Gucci Podcast για τις μέρες της καραντίνας-2
©Courtesy of Gucci

Σε προηγούμενα επεισόδια ακούσαμε επίσης τον Alessandro Michele να μιλάει για μόδα, για συλλογές και για μουσική με τον Sir Elton John. Ακούσαμε τον σχεδιαστή Dapper Dan να ονειρεύεται ότι δημιουργεί outfits για σταρ της hip-hop τις δεκαετίες του 80’ και του 90’, ότι ξανά ανοίγει την μυθική μπουτίκ του στο Χάρλεμ και ότι συνεργάζεται πάλι με τον οίκο Gucci. Ακούσαμε τη συγγραφέα και fashion blogger Susie Lau να παίρνει συνέντευξη από τις 4 σταρ της καμπάνιας Gucci Beauty Network και να συνομιλούν για το πώς σπάνε οι κανόνες της βιομηχανίας της ομορφιάς: τα μοντέλα Achok Majak, Mae Lapres και Ellia Sophia, που συνάντησε στη Ρώμη και την τραγουδίστρια punk μουσικής, Dani Miller (μαζί με τον μουσικό Jeffertitti) με τους οποίους μίλησε την παραμονή του σόου του Gucci για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 στο Μιλάνο.

Όλα τα παραπάνω και όλα όσα έρχονται είναι διαθέσιμα στο κανάλι Gucci Podcast στο Spotify, στα Apple Podcasts και στο Soundcloud.