h-εκδίκηση-της-ξανθιάς-νο3-ετοιμάζει-δ-144202
©Album: Visualhellas.gr

Καλά νέα για τους φανατικούς των ρομαντικών κομεντί. Η Reese Witherspoon ετοιμάζεται να ερμηνεύσει ξανά τον θρυλικό χαρακτήρα της δικηγόρου, Elle Woods, στην τρίτη έκδοση της «Εκδίκησης της ξανθιάς». Και σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνουμε από το Deadline ότι το σενάριο θα συνυπογράψουν η υπέροχη Mindy Kaling με τον Dan Goor.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Hello Sunshine, η εταιρεία της Witherspoon, και παρόλο που το νέο δεν είναι πρόσφατο (ανακοινώθηκε το 2018), η είδηση ότι το σενάριο αναλαμβάνουν οι Kaling και Goor μας επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει μια φρέσκια μάτια στην ταινία. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Kaling και της Witherspoon. Έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο «A Wrinkle in Time» (Πτυχή στο Χρόνο) παρέα με την Oprah Winfrey και έκτοτε έχουν βγάλει ψευδώνυμα η μία στην άλλη: Η Witherspoon αποκαλεί την Kaling «Min Diesel».

«Η Elle Woods είναι μια εμβληματική φιγούρα, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και έξυπνη ταυτόχρονα», έγραψε η Kaling στο Instagram την Τρίτη, λίγο μετά την ανακοίνωση της είδησης. Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι η εφηβική κωμωδία του Netflix «Εγώ Ποτέ» («Never Have I Ever»), μια καλογραμμένη σειρά που παρακολουθεί τις περιπέτειας μιας έφηβης Ινδοαμερικανής, η οποία θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής, όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά τη δυσκολεύουν. Μένει να δούμε, που θα οδηγήσει τον χαρακτήρα της Elle Woods…

Διαβάστε επίσης | Αυτές είναι οι 8 top ερωτικές σκηνές on screen

MHT