η-lady-gaga-βοήθησε-να-συγκεντρωθούν-35-εκατ-για-139182
©shutterstock

Και ενώ η Lady Gaga έχει ήδη συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, βοηθώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Solidarity Response Fund) να συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια από δωρεές εταιριών, δεν σταμάτησε σε αυτό.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε με livestreaming από το σπίτι της ότι διοργανώνει μία συναυλία αφιερωμένη στους εργαζομένους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αγωνίζονται για την ασφάλεια όλων μας. Το σόου θα προβληθεί σε τρία διαφορετικά κανάλια της Αμερικανικής τηλεόρασης στις 18 Απριλίου, με συμπαρουσιαστές τους Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert.

Η Lady Gaga βοήθησε να συγκεντρωθούν 35 εκατ. για τον αγώνα ενάντια στον COVID-19-1
©shutterstock

H ψηφιακή συναυλία One World: Together At Home θα περιλαμβάνει performances και εμφανίσεις μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του θεάματος, μεταξύ αυτών η Billie Eilish, η Lizzo, ο Elton John, ο Chris Martin, ο Paul McCartney, ο Stevie Wonder, ο John Legend, ο David Beckham κ.α. Η καλλιτεχνική τους συνεύρεση δεν έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, αλλά είναι μία γιορτή για τη στήριξη και την ενίσχυση των ανθρώπων που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

«Μία εβδομάδα πριν συνομιλήσαμε με περισσότερους από 68 ηγέτες μεγάλων και γενναιόδωρων πολυεθνικών εταιριών», είπε η Gaga. «Τους ζήτησα να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Corporate Kindness, και πολλοί από αυτούς και άλλους φιλάνθρωπους λειτούργησαν πολύ γενναιόδωρα».

Διαβάστε επίσης | Η Rihanna προσφέρει 5 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

MHT