κayla-itsines-η-fitness-instructor-με-τους-εκατομμύρια-followers-στη-vogue-greece-93544
©Κayla Ιtsines on @voguegreece

“Είχα ανέκαθεν πάθος να βοηθάω τις γυναίκες και να τις βλέπω να μεταμορφώνονται όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, νιώθοντας πιο δυνατές και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση” έχει δηλώσει η Kayla Itsines, σχετικά με τη φιλοσοφία πίσω από τα “Bikini Body Guides (BBG)”, τους οδηγούς ενδυνάμωσης και διατροφής που δημιούργησε και λάνσαρε μέσω των κοινωνικών δικτύων της μέχρι να φτάσει τους 11 εκατομμύρια followers και να εκτοξευθεί στην επιτυχία!

Κayla Itsines: Η fitness instructor με τους εκατομμύρια followers στη Vogue Greece-1
©@kayla_itsines on Instagram

Για την Kayla Itsines ο όρος “Bikini Body” δεν ανταποκρίνεται σε έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος ή σε μία συγκεκριμένη εικόνα για το τι θα έπρεπε να θεωρείται όμορφο ή καλύτερο. Έχοντας ανακηρυχθεί μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον χώρο του διαδικτύου από το περιοδικό Time το 2016, η Kayla Itsines έχει αξιοποιήσει την επιρροή της, προκειμένου να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους και να αγαπήσουν την εικόνα τους. “Bikini Body είναι η ειρήνη που κάνεις με το σώμα και τον εαυτό σου, η αίσθηση της δύναμης και της αυτοπεποίθησης που σου δίνει αυτό” τονίζει η ίδια σχετικά με την ονομασία και το σκεπτικό των προγραμμάτων που έχει δημιουργήσει.

Κayla Itsines: Η fitness instructor με τους εκατομμύρια followers στη Vogue Greece-2
©@kayla_itsines on Instagram

Τη βάση της επιτυχίας της αποτέλεσαν οι προπονήσεις διάρκειας 28 λεπτών που είναι διαθέσιμες μέσω των e-books που έχει κυκλοφορήσει και της δημοφιλούς εφαρμογής Sweat που την καθιέρωσε ως φαινόμενο της ψηφιακής καινοτομίας στον τομέα της. Πλέον, η αποτελεσματικότητα  των προγραμμάτων της έχει φτάσει τη δημοτικότητά της στα ύψη, παρακινώντας την να ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να διοργανώνει bootcamps, όπου τα ενθουσιώδη μέλη της διαδικτυακής BBG κοινότητας έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά. “Είμαι μέλος μίας μεγάλης ομάδας γυναικών που έχουν συνδεθεί μέσα από αυτό που έχω δημιουργήσει και που προσφέρουμε υποστήριξη η μία στην άλλη” δηλώνει με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, όταν κάποιος την ρωτάει για την “αυτοκρατορία” που δημιούργησε ως νέα και σύγχρονη επιχειρηματίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) στις

Αναμφίβολα, η προσιτή και αληθινή εικόνα που εξαρχής έδειξε η Kayla Itsines, με διάθεση να μοιραστεί τις εμπειρίες μίας γυναίκας στην καθημερινότητά της, συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στη δημοτικότητά της. Σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης ανά πάσα στιγμή σε έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο άσκησης υπό την έμπειρη καθοδήγηση της, διδάσκοντας έναν υγιή τρόπο ζωής με ισορροπημένη διατροφή και αρμονία, η Kayla Itsines είναι ένας ζωντανός οδηγός επιτυχίας!Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την Kayla Itsines να μιλάει για τον κόσμο του fitness, την ελληνική της καταγωγή και τη χαρά της μητρότητας, αποκλειστικά στη @VogueGreece:https://www.instagram.com/p/BwpJAoAIP8k/?utm_source=ig_web_copy_link

MHT