η-απάντηση-πίσω-από-τα-αταίριαστα-louboutin-101643
©COURTESY OF HBO

Η δημοφιλής σειρά Sex and the City έχει καταφέρει να μείνει χαραγμένη στις συνειδήσεις του κοινού της μόδας, χάρη στις στιλιστικές επιλογές, αλλά και στην προσωπικότητά της κεντρικής της ηρωίδας Carrie Bradshaw, την οποία με μεγάλη επιτυχία ενσάρκωσε η Sarah Jessica Parker.

Σε κάθε επεισόδιο βλέπαμε να ζωντανεύουν μοναδικά κομμάτια από διάσημους σχεδιαστές και οίκους υψηλής ραπτικής, όπως ο Dior και ο John Galliano. Η Patricia Field βρισκόταν πίσω από τις ενδυματολογικές επιλογές της σειράς που άφησε εποχή, αλλά και μια σειρά από θέματα «άλυτα». Ο λόγος για το σύνολο που φορούσε η Carrie στην τρίτη σεζόν του Sex and the City και τα διαφορετικά παπούτσια της. Η ασυνήθιστη αυτή επιλογή προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια από το κοινό, το οποίο προσπαθούσε να καταλάβει τον λόγο που δεν φόρεσε ένα όμοιο χρωματικά ζευγάρι. Τα παπούτσια της συγκεκριμένης σκηνής, που φέρουν την υπογραφή του οίκου Christian Louboutin, ήταν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Το δεξί παπούτσι είχε κόκκινο μεταλλιζέ χρώμα, ενώ το αριστερό τιρκουάζ.

https://www.instagram.com/p/BzLy-U1gfIv/

Η απάντηση σε αυτή την χρόνια απορία έρχεται από την ίδια την Sarah Jessica Parker, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram παίρνει θέση και ξεκαθαρίζει ότι η στιλιστική επιλογή ήταν σκόπιμη. Η Parker τονίζει ότι σε συνεννόηση με την Patricia Field, ακολούθησαν αυτό το στιλιστικό trick για να αναβαθμίσουν το τελικό σύνολο.

Read more at Vogue.com