mary-mare-η-νέα-κολεξιόν-της-mary-katrantzou-είναι-εδώ-142772
©Mary Katrantzou

Αισιοδοξία και πραγματισμός. Η Mary Katrantzou παρουσιάζει τη σειρά «Mary Mare», μία κολεξιόν που αψηφά τον χρόνο – άλλωστε λανσάρεται εν μέσω πανδημίας – και δεν εντάσσεται σε κάποια ημερολογιακή σεζόν της μόδας. Η νέα resort συλλογή της συνθέτει μία προσιτή σειρά ρούχων με καλοκαιρινό αέρα και διάθεση να «ελαφρύνει» τις δύσκολες στιγμές που περνά η βιομηχανία της μόδας.

Mary-Mare: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou είναι εδώ-1
©Mary Katrantzou

Γραμματόσημα από εξωτικούς προορισμούς φιλοξενούν τις βαμβακερές ποπλίνες, τα αιθέρια λινά και τα μεταξωτά ριχτά υφάσματα της κολεξιόν σε μια σειρά από day-to- night φορέματα, καθένα από τα οποία αγκαλιάζει περίτεχνα τη μέση. Χαλαρές φόρμες με άκρως θερινά μοτίβα κοχυλιών και κοραλλιών μας δίνουν την αίσθηση της απόλυτης ξεγνοιασιάς, σε μία εποχή που η ανεμελιά δεν είναι δεδομένη.

Mary-Mare: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou είναι εδώ-2
©Mary Katrantzou

Τα μαγιό δημιουργούνται από Lycra και γίνονται καμβάς στις μοναδικές καλοκαιρινές ιστορίες των ψηφιακών ηρώων της κολεξιόν. Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και οι γραμμές που αγκαλιάζουν όλους τους σωματότυπους κάνουν τη «Mary Mare» την καλοκαιρινή κολεξιόν των ονείρων μας.

Mary-Mare: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou είναι εδώ-3
©Mary Katrantzou

Τα ζωηρά μοτίβα και τα έντονα χαρακτηριστικά prints αποτίουν φόρο τιμής στα 10 χρόνια της Mary Katrantzou στον χώρο της μόδας, με τη νέα της συλλογή να δημιουργείται με έμπνευση τις διαδρομές που έχει εξερευνήσει ανά τα χρόνια. Το διαδικτυακό της λανσάρισμα, καθώς και οι ψηφιακοί πρωταγωνιστές, σηματοδοτούν την αρχή μίας νέας εποχής τόσο για το εμπόριο, όσο και για τη μόδα. Οι εικόνες-γραμματόσημα κυκλοφόρησαν στο Instagram του label, με το hashtag #WishWeWereThere.

Mary-Mare: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou είναι εδώ-4
©Mary Katrantzou

MARY-MARE: Η νέα συλλογή της Mary Katrantzou είναι διαθέσιμη εδώ shop.marykatrantzou.com.