o-marc-jacobs-μοιράζεται-τα-πιο-στιλάτα-wfm-looks-139081
©Courtesy of Marc Jacobs

Και ενώ η καραντίνα συνεχίζεται, ο Marc Jacobs έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να περνάει τον χρόνο του στο σπίτι. Ο σχεδιαστής – που πρόσφατα έγινε 57 – απογειώνει το work-from-home ντύσιμο και δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πιο στιλάτες σέλφι. Τρανή απόδειξη του ότι πρώτα ντυνόμαστε για τον εαυτό μας, ο Jacobs μοιράζεται τα εμπνευσμένα σύνολά του στα social media από τον Νοέμβριο, ενώ λίγους μήνες μετά – και σε καραντίνα – αυτά παραμένουν τόσο εντυπωσιακά όσο πριν.

Με μοναδικά κομμάτια που μόλις βγήκαν από τις πασαρέλες ο Αμερικανός σχεδιαστής δημιουργεί ευφάνταστα σύνολα με έντονα χρώματα και μοτίβα. Οι χαρακτηριστικές glamorous πλατφόρμες του Rick Owens είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των look του και συνδυάζονται με κομψά παλτό (όπως το Prada με το comic print), μεταξωτά blazers (όπως αυτό του οίκου Celine) και δερμάτινα bikers.

Αν, βέβαια, αναρωτιέστε για το αν ποτέ φοράει βολικές φόρμες και φούτερ, η απάντηση είναι ναι. Πριν λίγες ημέρες, επέλεξε ένα σετ φόρμας που σχεδίασε ο ίδιος, με στάμπα το Girl Interrupted, από την ομώνυμη ταινία. Ωστόσο, το σύνολο αυτό αποτέλεσε απλά ένα διάλειμμα στον ατελείωτο αγώνα στιλ που τρέχει ο Jacobs αυτές τις μέρες. Τα αξεσουάρ με πέρλες, τα statement πανωφόρια και οι ογκώδεις πλατφόρμες παραμένουν οι πρωταγωνιστές των #WFH look του και εμείς ανυπομονούμε για τα επόμενα.

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο stylish στιγμές του Marc Jacobs στο σπίτι:

View this post on Instagram

Red pill. Photo @chardefrancesco #itsthepicturethatgotsmaller #gratefulnothateful

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on