street-update-η-βella-ηadid-έχει-ήδη-φορέσει-fenty-by-rihanna-98198
©Getty Images

Η Bella Hadid τιμά τη νέα συλλογή ρούχων Fenty της Rihanna, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης. Λίγες εβδομάδες πριν, η Rihanna, παρουσίασε τη νέα συλλογή της εταιρίας της Fenty η οποία ανήκει επίσημα στον όμιλο LVMH. Αξίζει να σημειωθεί πως η Rihanna είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει ως σχεδιάστρια και να ισχυροποιήσει την παρουσία της στον διεθνή οίκο πολυτελών προϊόντων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις stylers του σήμερα, επέλεξε η νέα της συλλογή να βασιστεί στην δημιουργία street κομματιών. Βλέπουμε, λοιπόν, μια σύγχρονη επιλογή από μίνι φορέματα και φούστες denim, γυαλιά ηλίου-καθρέφτες, αλλά και μυτερά, εκκεντρικά σανδάλια σε έντονα χρώματα.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Bella Hadid σε κεντρικό μέρος της Νέας Υόρκης, φορώντας Fenty, λίγες ώρες πριν την έναρξη των βραβείων CFDA. Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό corset dress από τζιν ύφασμα, που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, μαζί με ένα ζευγάρι ασύμμετρα, ψηλά παπούτσια σε lime απόχρωση.

Τα νέα σχέδια της Fenty αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, καθώς ήδη από την ανακοίνωση της καινούργιας συλλογής, οι θαυμαστές της εταιρίας έδειξαν τη στήριξή τους στα social media.Read more at Vogue.com