tα-φαντασμαγορικά-πρώτα-γενέθλια-της-κ-87299

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Kylie Jenner. H 22χρονη Αμερικανίδα περσόνα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Stormi, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, στήνοντας ένα τεράστιο πάρκο ψυχαγωγίας με κάθε λογής παιχνίδια. Ο τίτλος του event ήταν “Stormi-World” και, φυσικά, ήταν ένα έξυπνο κλείσιμο του ματιού στον τελευταίο άλμπουμ του συζύγου της Kylie και πατέρα της Stormi, Travis Scott, με τίτλο “Astroworld”. https://www.instagram.com/p/Btt6OKyHPk5/Στον κόσμο της Stormi όλα ήταν παιχνιδιάρικα και παστέλ. Η Jenner μοιράστηκε τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα στο Instagram, όπως μια πελώρια διασκεδαστική τσουλήθρα, γιγάντιους αρκούδους και τα λαχταριστά γλυκά που είχαν επάνω τους το πρόσωπο της Stormi, σημειώνοντας στους θαυμαστές της: “Το πάρτι ήταν μαγικό!”.

Τα social media των διάσημων καλεσμένων αποθανάτισαν το χαμογελαστό πρόσωπο της ενός έτους Stormi, που φορούσε ένα ροζ φόρεμα διακοσμημένο με πούλιες και Nike αθλητικά παπούτσια.  

https://www.instagram.com/p/BtsEMyoFh30/?utm_source=ig_embed

Στο μεταξύ, η Khloé μοιράστηκε στο δικό της Instagram μια φωτογραφία με τη δική της κόρη, True Thompson, γράφοντας στη λεζάντα: “Δεν είμαι μια κλασική μαμά. Είμαι μια κουλ μαμά”. Η φωτογραφία δεν άργησε να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια likes, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητα τα εντυπωσιακά sneakers της με τα νέον-κορδόνια. 

https://www.instagram.com/p/BttFjddBnwP/

Παρούσα ήταν και η Caitlyn Jenner, η οποία δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι εκείνη το εντυπωσιακό event στο Instagram: “Περήφανη για την υπέροχη κόρη μου και όλα της τα επιτεύγματα, αλλά ιδιαίτερα περήφανη για το πόσο φανταστική μητέρα είναι”.