η-vogue-ανακοινώνει-την-πρωτοβουλία-vogue-values-119330
©Condé Nast

Η Vogue φτάνει σε περισσότερους από 268 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και είναι η πιο ισχυρή φωνή στη μόδα. Αυτή η θέση ισχύος συνοδεύεται από ένα αίσθημα ευθύνης. Στη διάρκεια του περασμένου αιώνα, η Vogue πάντα αναδείκνυε τα πιο σημαντικά θέματα. 

Η πρωτοβουλία Vogue Values” περιλαμβάνει τις θεμελιώδεις αρχές που τηρούν όλες οι συντακτικές ομάδες της Vogue και τις οποίες έχει υπογράψει κάθε διευθυντής της Vogue παγκοσμίως.

«H ελληνική Vogue κυκλοφόρησε ξανά πριν 9 μήνες σε μια διαφορετική χώρα, σ’ έναν διαφορετικό κόσμο», τονίζει η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου. «Σ’ αυτόν τον κόσμο, αξίες όπως η διαφορετικότητα, η δημιουργία, το ταλέντο, η αγάπη στο περιβάλλον, η καινοτομία, ο ανθρωπισμός, η ευρηματικότητα, η ενσωμάτωση, η ανάδειξη κάθε κουλτούρας και το παγκόσμιο όραμα, δεν παίζουν απλώς πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο φτιάχνουμε τα τεύχη μας, αλλά αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την παραγωγή τους. Η ακλόνητη πίστη όλων των εκδόσεων της Vogue διεθνώς σ’ αυτά τα ιδανικά, είναι η ταυτότητα, η φωνή και η τόλμη μας να σκιαγραφούμε ένα πιο φωτεινό αύριο. Το ερχόμενο τεύχος Φεβρουαρίου μας, θα είναι αφιερωμένο σ’ αυτές τις αξίες, με τη βαθιά πεποίθηση ότι η δύναμη μας βρίσκεται στις διαφορές, όχι στις ομοιότητες».