11-αρώματα-που-θα-χαρίσουμε-αυτά-τα-χρισ-203169
©Marta Lozanop/Instagram

Δεν είναι καθόλου κλισέ να προσφέρετε ένα άρωμα σαν δώρο, αντίθετα δείχνει πως κάνατε μια έρευνα με βάση την προσωπικότητα και το στυλ των αγαπημένων σας προσώπων, για να επιλέξετε αυτή την ευωδιά που τους ταιριάζει περισσότερο. Το άρωμα έχει μια μαγική δύναμη να ξυπνά αναμνήσεις, να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα, να μας θυμίζει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή και μια αξέχαστη στιγμή.

Είναι πάντα δύσκολη αποστολή το να αγοράσεις ένα άρωμα για κάποιον άλλο. Πολλοί επιλέγουν ένα Chanel No.5, για τον ίδιο λόγο που επιλέγουν και ένα Macbook, ξέρουν πως τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος”, εξηγεί ο Frédéric Malle, founder του Editions de Parfums. Ο ίδιος όμως προτείνει να μην ακολουθήσουμε την safe οδό, αλλά να κάνουμε μια πιο προσωπική επιλογή. Να βρούμε αυτό το άρωμα που θα αποτελέσει το perfect match για τη μητέρα μας, την φίλη μας, και γενικότερα για την γυναίκα στην οποία και προορίζεται αυτό το αρωματικό ελιξίριο.

Ο οδηγός για να χαρίσετε το τέλειο άρωμα αυτά τα Χριστούγεννα:

Αξιοποιήστε όλες τις γνώσεις που έχετε για κάποιο πρόσωπο, εμπιστευτείτε όμως και το ένστικτό σας. Φανταστείτε αυτό το πρόσωπο να το φορά και κάντε το εικόνα. Αν για παράδειγμα πρόκειται για ένα άτομο αγαπά το λευκό χρώμα, τότε ίσως έχει και μια προτίμηση στα δροσερά ανάλαφρα αρώματα. Ένα πρόσωπο που αγαπά τα έντονα prints, τη λάμψη και τα πάρτυ, δεν θα αρκεστεί σε ένα light άρωμα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χαρίσετε ένα πιο πικάντικο, με ανατολίτικες νότες. Αντίστοιχα, στην sporty φίλη σας, επιλέξτε να χαρίσετε ένα άρωμα φρέσκο, που αφήνει το δέρμα της να αναπνέει.

Τα 11 αρώματα για τις γιορτές:

©Christian Louboutin

Άρωμα Loubidoo Eau de Parfum, Christian Louboutin Beauty

©Lancôme

Άρωμα Idôle Eau de Parfum Limited Edition, Lancôme

©Huda Beauty

Άρωμα Kayali Elixir 11, Huda Beauty.

©Yves Saint Laurent

Άρωμα Libre Eau de Parfum Limited Edition, Yves Saint Laurent.

©Armani

Άρωμα My Way Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani.

©Korres

Άρωμα Cashmere Kumquat Eau de Toilette, Korres.

©Gucci

Άρωμα Flora Gorgeous Gardenia EDP, Gucci

©Carolina Herrera

Άρωμα Confidential Sandal Ruby Eau de Parfum, Carolina Herrera.

©Dolce & Gabbana

Άρωμα The One Eau de Parfum, Dolce & Gabbana

©Maison Margiela

‘Αρωμα Replica Jazz Club Eau de Toilette, Maison Margiela

©Molton Brown

Άρωμα Flora Luminare Eau de Parfum, Molton Brown

Διαβάστε επίσης | Glittery nails: Τα πιο chic σχέδια πριν τα Χριστούγεννα