8-κόκκινα-αξεσουάρ-που-θα-αναβαθμίσουν-202859
©George Angelis/Shot by Gio

Το κόκκινο είναι το χρώμα που έχει τη δύναμη να αλλάζει το στυλ και τη διάθεσή μας με μια κίνηση. Γι’ αυτό και το κόκκινο κραγιόν παραμένει το αιώνιο σύμβολο θηλυκότητας που πολλές φορές γίνεται το mood booster μας ακόμα και την πιο δύσκολη ημέρα. Το ίδιο εφέ μπορεί να έχει σε μια εμφάνιση και ένα κόκκινο αξεσουάρ.

Ειδικά καθώς πλησιάζουμε προς τις γιορτές το κόκκινο μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας. Αν όμως ένα κόκκινο φόρεμα ή παλτό σας βγάζει εκτός comfort zone, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα πιο διακριτικό touch of red στο στυλ σας.

Τα αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα είναι η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει τις festive εμφανίσεις μας. Άλλωστε η αντίθεση που δημιουργείται όταν συνδυάζετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα με κόκκινη τσάντα ή και ζώνη, είναι διαχρονικά κομψή. Τα red hot αξεσουάρ της Vogue list σίγουρα είναι ιδανικά για τα Christmas looks αλλά και για όλους τους μήνες του χρόνου, ειδικά εκείνες τις στιγμές που θέλετε να τονώσετε λίγο την αυτοπεποίθησή σας.

Επενδύστε σε μια κόκκινη τσάντα από σατέν για τις βραδινές εμφανίσεις σας ή και σε ένα clutch bag. Μην αντισταθείτε σε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, ακόμα και στις crystal boots αν θέλετε να κάνετε την ανατροπή. Ένα αξεσουάρ στα μαλλιά με κόκκινες πέτρες θα ολοκληρώσει το πιο λαμπερό χτένισμα, ενώ ακόμα και ένα leather βραχιόλι αρκεί.

©George Angelis/Shot by Gio

Ένα oversized pouch σε κόκκινο χρώμα θα σας συνοδεύει και στο γραφείο, αποτελώντας επένδυση, οπότε αντιμετωπίστε το κόκκινο χρώμα σαν κλασικό για την γκαρνταρόμπα σας και μην φοβάστε να το επιλέξετε τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ.

8 κόκκινα αξεσουάρ από την Vogue list

©Versace

Σατέν τσάντα, Versace.

©Jimmy Choo

Γόβες, Jimmy Choo.

©Simone Rocha

Hairpin, Simone Rocha.

©Zara

Γόβες, Zara.

©Paris Texas