η-ashley-graham-αποκαλύπτει-στη-vogue-το-μυστικό-για-τέ-144512
©Youtube | Vogue

Το γνωστό top model διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, καθώς περνά του πρώτους μήνες της ως μανούλα στο πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της, Justin Ervin.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Graham δεν σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό της, προσέχοντας να ενυδατώνει το δέρμα της και να τρώει σωστά. Μάλιστα, μερικούς μήνες πριν προσκάλεσε τη Vogue στο μπάνιο της και αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιά της για τέλεια ενυδατωμένο δέρμα. Η καθημερινή της ρουτίνα είναι ιδανική για εγκύους, καθώς χρησιμοποιεί καλλυντικά με φυσικά συστατικά, αλλά και προϊόντα-κλειδιά, όπως τα αγαπημένα της eye patches. 

Εκτός από πανέμορφη και δυναμική γυναίκα, η Graham είναι και θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος για το body positivity, το οποίο εκπροσωπεί διατηρώντας τις καμπύλες και τον ζουμερό σωματότυπό της. Στο ίδιο πλαίσιο, και με την ανάγκη να εστιάσουμε στα σημαντικά, αποβάλλοντας τις ανησυχίες για τις τέλειες αναλογίες, η Vogue Greece φιλοξενεί στο τεύχος Ιουνίου την Candice Huffine, το μοντέλο που εδώ και 20 χρόνια προάγει με το έργο της το κίνημα του body positivity στη μόδα.

Δείτε εδώ τη ρουτίνα ομορφιάς της Ashley Graham:

Διαβάστε επίσης | Baby Boom: Η Ashley Graham ξαναγράφει τους κανόνες του maternity dressing