Με φόντο το Colegio de San Ildefonso, η Maria Grazia Chiuri μας ταξίδεψε στο Μεξικό όπου και παρουσίασε τη Cruise 2024 συλλογή του οίκου Dior. Η ερωτική σχέση της Frida Kahlo με τον Diego Rivera στάθηκε έμπνευση για την κολεξιόν που εκτός από τη δεξιοτεχνία ξεχώρισε και για τους συμβολισμούς που έθιγαν το ζήτημα των γυνακοκτονιών.
Η ιδιαίτερη ομορφιά της Frida Kahlo δεν μπορούσε να μην επηρεάσει τη σχεδιάστρια. Η φυσικότητα με την οποία προσέγγιζε την εμφάνισή της η διάσημη ζωγράφος, έδωσε το βήμα για beauty look που μας επιστρέφουν στη νεανική φρεσκάδα, τη φυσική λάμψη και τη λεία επιδερμίδα.

«Το σόου παρουσιάστηκε σε αυτή την όμορφη ακαδημία, σε αυτό το εκπληκτικό σχολείο — το πολύ έντονο μακιγιάζ δεν θα είχε θέση εδώ. Είναι πολύ πιο ωραία η φρεσκάδα», είπε ο make-up artist και δημιουργικός διευθυντής του Dior Beauty, Peter Philips. «Είναι σχεδόν σαν τα κορίτσια της πασαρέλας να πηγαίνουν στο σχολείο, έτοιμες να απολαύσουν όλη τη μεξικανική κουλτούρα και κληρονομιά, την τέχνη και τη χειροτεχνία».