τα-τοπ-χρώματα-μαλλιών-για-το-καλοκαίρ-228019
©Camila Morrone/Instagram

Τόσο η Kendall Jenner που τόλμησε τα κόκκινα μαλλιά, όσο και η Gigi Hadid που υιοθέτησε το platinum ξανθό, απέδειξαν πως το καλοκαίρι 2022 είναι η στιγμή για μια ριζική ανανέωση στο στυλ μας. Οι hair experts από την πλευρά τους επιβεβαιώνουν πως δεν σταματούν να πειραματίζονται με τα χρώματα μαλλιών, προτείνοντας ακόμα και τις πιο bold επιλογές. Ποια είναι όμως αυτά τα hair trends που θα κρατήσουμε για τη νέα σεζόν; Ποια χρώματα θα φωτίσουν τα μαλλιά μας πριν τις διακοπές και πώς θα κάνουμε ακόμα και την πιο μικρή ανανέωση στα μαλλιά, ακόμα και αν δεν νιώθουμε έτοιμες για μια μεγάλη αλλαγή;

Οι pros προτείνουν τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2022. Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue λίγο πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Τα healthy looking μαλλιά

Αυτή την στιγμή υπάρχει μια μεγάλη στροφή προς τα φυσικά μαλλιά, ακόμα και αν είναι βαμμένα. Ο στόχος είναι τα μαλλιά να δείχνουν δυνατά, υγιή και απόλυτα λαμπερά. Είτε επιλέξετε να ένα σκούρο καστανό χρώμα για τα μαλλιά σας, είτε ένα scandinavian ξανθό, ο στόχος είναι η λάμψη, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να εφαρμόσετε gloss.

Τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι από τους hair experts-1
©Josh Wood/Instagram

Τα personalized μαλλιά

Πρόκειται για τα highlights που δείχνουν διαφορετικά σε κάθε γυναίκα, καθώς δημιουργούνται με ελεύθερο χέρι και όχι με πινέλο. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό.

Τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι από τους hair experts-2
©Colorbycanale/Instagram

To off-black brunette

Οι hair experts παρατηρούν μια στροφή προς τις έντονες αποχρώσεις, όπως το off-black brunette, ένα πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, καστανό χρώμα μαλλιών, χωρίς αντιθέσεις ή highlights. Είναι ο καλύτερος τρόπος να τονίσετε την φυσική βάση των μαλλιών σας.

View this post on Instagram

A post shared by @lilyjamesofficial

To coppery red

Τα πολύ έντονα χρώματα είναι η hair τάση της σεζόν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα το coppery red, το φωτεινό χάλκινο δηλαδή που βλέπουμε και στην Jessica Chastain.

Τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι από τους hair experts-3
©Jessica Chastain/Instagram

To balayage

Ακόμα και αν θέλετε να μείνετε πιστές στο καστανό χρώμα των μαλλιών σας, φωτίστε τα με balayage από την μέση μέχρι τις άκρες. Το balayage όχι μόνο φωτίζει τα μαλλιά, αλλά τα βοηθά να δείχνουν και πιο πλούσια, καθώς προσθέτει βάθος.

Τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι από τους hair experts-4
©Taylor Hill/Instagram

Το platinum blonde

Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά που ζητούν όλο και περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι 2022. Πρόκειται για το Scandi blonde που είδαμε στα μαλλιά της Gigi Hadid, αρκεί να θυμάστε πως αυτό το χρώμα χρειάζεται φροντίδα και συχνή ανανέωση.

Τα τοπ χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι από τους hair experts-5
©Gigi Hadid/Instagram

Διαβάστε επίσης | Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα υιοθετήσουμε το καλοκαίρι