η-dua-lipa-είναι-η-νέα-παγκόσμια-πρέσβειρα-μα-306612
©Yves Saint Laurent

Η Dua Lipa συνεργάζεται από το 2019 με τον οίκο YSL Beauty ως η Παγκόσμια Πρέσβειρα της αρωματικής συλλογής Libre. Σήμερα, συνεχίζει να ενσαρκώνει αμετανόητα τη σύγχρονη θηλυκότητα, αποτελώντας τη νέα Παγκόσμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ της YSL Beauty. “Για εμένα, το άρωμα και το μακιγιάζ αποτελούν άλλη μία μορφή αυτοέκφρασης, έναν τρόπο να εξερευνώ την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι, ως μέλος της οικογένειας του οίκου YSL Beauty”, περιγράφει η Dua Lipa, νέα Παγκόσμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ του οίκου YSL Beuaty. Επιδεικνύοντας μια θαρραλέα στάση απέναντι στη ζωή και την αυτοέκφραση, η Dua Lipa εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια καμπάνια μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty για το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής κραγιόν YSL LOVESHINE.

Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent-1
©Yves Saint Laurent

Για τον οίκο YSL Beauty, κάθε look και κάθε στιγμή είναι μια έκφραση του εαυτού μας. Καμία γυναίκα δεν έχει επηρεάσει τη γενιά της περισσότερο από την Dua Lipa, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης, αποπνέοντας μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας μέσα από κάθε look της. Η Dua παροτρύνει τη νέα γενιά να εκφράσει τα συναισθήματά της και να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της, αξιοποιώντας τη δύναμη και τη δημιουργικότητα της ομορφιάς. C1 – Internal use «Η Dua Lipa φέρνει μια ηλεκτρική ενέργεια στο brand μας, εμπνέοντας τις γυναίκες όχι απλά να φορούν μακιγιάζ, αλλά να μιλούν μέσα από αυτό, εκφράζοντας την ταυτότητα και τα πιστεύω τους. Η επιρροή της είναι ένας ύμνος στη μοναδικότητα και μια δήλωση ενδυνάμωσης που παροτρύνει τους πάντες να αποδεχτούν με αυτοπεποίθηση τη μοναδική ομορφιά τους.» – Stephan Bezy, Διεθνής Γενικός Διευθυντής του οίκου YSL Beauty.

Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent-2
©Yves Saint Laurent

Η YSL Beauty και η νέα πρέσβειρα κινούνται στους ρυθμούς της σύγχρονης κουλτούρας, διατηρώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά και το πνεύμα του οίκου. Η superstar Dua Lipa λάμπει τόσο στη σκηνή όσο και εκτός αυτής. Είναι η ιδανική γυναίκα για να καθοδηγήσει τη νέα γενιά των καταναλωτών προϊόντων μακιγιάζ το 2024, ξεκινώντας με μια καμπάνια που παρουσιάζει το Candy Glaze: ένα επαναστατικό lip gloss σε στικ, που ήδη έχει γίνει viral στις χώρες στις οποίες κυκλοφορεί. Αξιοποιώντας ακριβώς αυτό το “virality” των προϊόντων χειλιών του οίκου YSL Beauty, έρχεται το λανσάρισμα της νέας κορυφαίας συλλογής YSL LOVESHINE για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην κατηγορία των χειλιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με νέες συνθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν εκτός από το Candy Glaze, το πολυαναμενόμενο νέο προϊόν χειλιών YSL Loveshine Wet Shine, καθώς και πολλά ακόμα νέα προϊόντα λάμψης στη συνέχεια της χρονιάς. Η συλλογή YSL LOVESHINE είναι κάτι παραπάνω από μια συλλογή. Είναι μια λαμπερή δήλωση: η τολμηρή έκφραση τροφοδοτείται από την αυτοαποδοχή σε συνδυασμό με ένα αμετανόητο attitude, το οποίο ενσαρκώνει τέλεια η Dua Lipa.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο οίκος YSL Beauty υποστηρίζει τη λάμψη. Μια ακαταμάχητη πινελιά αντανάκλασης φωτός, μοναδικότητας και ενδυνάμωσης. Όπως πίστευε ο ίδιος ο Yves Saint Laurent, η λάμψη συνοδεύει τις κινήσεις, μεγιστοποιώντας το φως κάθε ανθρώπου, για να μας βγάζει από τη σκιά. Αναβαθμισμένος, κομψός, σύμβολο παντοτινής λαμπρότητας: ο YSL αντιπροσωπεύει τη λάμψη.

MHT