η-kendall-jenner-επιβεβαιώνει-πως-τα-ombre-μαλλιά-είναι-180289
©@jenatkinhair

Αν και διστακτική με τις αλλαγές στα μαλλιά της, η Kendall Jenner φαίνεται να υπέκυψε σε ένα παλιό αγαπημένο look που μοιάζει ήδη να κατακτά και πάλι τα hair trends. Ο λόγος για το γνωστό σε όλες μας ombré, ένα εφέ διχρωμίας στα μαλλιά που θέλει τις άκρες πιο ανοιχτές από τη ρίζα. Στο πάρτι για το λανσάρισμα του νέου Tequila brand που ξεκίνησε μόλις, το μοντέλο της οικογένειας Kardashian-Jenner εμφανίστηκε με ντεγκραντέ κυματιστό hairstyle και φανερά πιο ανοιχτό χρώμα στις άκρες.

Το νέο της look επιμελήθηκε φυσικά η αγαπημένη hairdresser της οικογένειας, Jen Atkin, χαρίζοντας στη Jenner το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού. Το ombré σαν τεχνική για το άνοιγμα των μαλλιών δεν είναι νέα ανακάλυψη, αφού η ζήτησή του κορυφώθηκε γύρω στο 2015, πριν «αποκαθηλωθεί» για τα τελευταία χρόνια, και μέχρι σήμερα που όλα δείχνουν πως επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Μαζί με την Kendall, ολοένα και περισσότερες beauty addicts δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο συγκεκριμένο στιλ, παρασύροντάς μας να το κάνουμε και εμείς.

Το αποτέλεσμα που θα προτιμήσετε είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Ανάλογα με τη βάση και το στιλ των μαλλιών σας, μπορείτε να επιλέξετε η αντίθεση να είναι πιο απαλή ή πιο χαρακτηριστική. Αν θέλετε να τονίσετε τα μαλλιά σας εν όψει καλοκαιριού, δίνοντάς τους νέο αέρα χωρίς όμως να αλλάξετε τελείως το χρώμα σας, η τεχνική του ombré είναι ιδανική για μια ανανέωση που θα σας φτιάξει τη διάθεση και τα summer look.

Διαβάστε επίσης | 7 βήματα για να αντιγράψετε το μακιγιάζ της Jennifer Lopez