η-limited-edition-συλλογή-του-augustinus-bader-έχει-το-άγγιγμα-το-292743

Μέσα σε πέντε χρόνια, μια ενυδατική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Γερμανό βιοϊατρικό επιστήμονα Augustinus Bader ανέβηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Alist star, των skincare experts, των beauty gurus και όχι μόνο. Η ανάλαφρη The Cream και η πλούσια The Rich Cream στο εμβληματικό μπλε μπουκάλι προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις χάρη στο αποκλειστικό συστατικό TFC8, έναν συνδυασμό αμινοξέων, βιταμινών και πεπτιδίων που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα και το μεταμορφώνουν.

Η limited edition συλλογή του Augustinus Bader έχει το άγγιγμα του Haider Ackermann-1

Φέτος, για να γιορτάσει την επέτειο των πέντε χρόνων από τη δημιουργία των iconic προϊόντων του, το brand συνεργάστηκε με τον γνωστό για τη μοναδική του ματιά Haider Ackermann. Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας –ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον Jean Paul Gaultier ως guest designer– επαναπροσδιορίζει την κλασική συσκευασία, συνδυάζοντας τη φουτουριστική αισθητική με τη λειτουργικότητα. «Όταν μου έκαναν την πρόταση ο Augustinus Bader και ο συνιδρυτής του brand, Charles Rosier, και με μύησαν στον προηγμένο κόσμο τους της έρευνας και της καινοτομίας, ενθουσιάστηκα. Tο όραμά τους με ενέπνευσε και ήταν τιμή για μένα να γίνω μέρος αυτής της περιπέτειας», δήλωσε, ενώ με θερμά λόγια μίλησαν για τη συνεργασία τους και ο Bader με τον Rosier. «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η δημιουργικότητα, η ικανότητα του Haider να ξεπερνά τα όρια και η μοναδική του αισθητική ματιά ευθυγραμμίζονται με τη δέσμευσή μας για επιστημονική καινοτομία. Η πρωτοποριακή του οπτική στα εμβληματικά μας μπουκάλια ξεπερνά τα συμβατικά όρια», τόνισαν.

Η limited edition συλλογή του Augustinus Bader έχει το άγγιγμα του Haider Ackermann-2

The Cream και The Rich Cream σε φουτουριστική εκδοχή. Ο Augustinus Bader καινοτομεί και σχεδιαστικά.

 προϊόντα Augustinus Bader μπορείτε να τα βρείτε στα εξής σημεία:

Tzouma Clinic by Dr. Anastasia Tzouma, M.S.H Clinic by Dr. Margarita Vergolia, For Better Skin Clinic by Dr. Fotini Bageorgou, Derma-Act Clinic by Dr. Konstantinos Pagidas, Ma Chérie Stores, Heaven on Earth, ΤΑΤΟΪ Club, Abaton Island Resort & Spa Crete, Myconian Collection Hotels & Resorts, Domes Miramare – A Luxury Collection Resort Corfu.

MHT