η-ομορφιά-μας-ενώνει-στον-αγώνα-κατά-το-291928

Ο Γενικός Διευθυντής της Estée Lauder Hellas Κώστας Σπυρόπουλος, μας μιλάει για το σημαντικότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας, καθώς και για την ελληνική εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού-1

H ομορφιά σήμερα πρεπει να ευαισθητοποιεί και να έχει ενσυναίσθηση. Έχει γίνει αντιληπτό ότι οι εταιρίες οφείλουν να δίνουν πίσω στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται. Στοχευμένα και με βάση τις ανάγκες και τους σκοπούς που πρεσβεύουν και κυρίως το τι χρειάζονται οι συνάνθρωποι μας. Περισσότερα από 30 χρόνια η Estée Lauder Companies με την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και με την εμβληματική Ροζ Κορδέλα που συν-δημιούργησε η Evelyn H. Lauder, εμπνέει ένα παγκόσμιο κίνημα, έχοντας μια και μόνο αποστολή: να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού για όλους.

Όσοι εργαζόμαστε στην εταιρία αυτή ειμαστε πολύ υπερήφανοι διότι έχουμε αγγίξει και αναδείξει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για το οποίο δε μιλούσε κάνεις έως τότε. Έναν καρκίνο ο οποίος ήταν από τους πιο θανατηφόρους στατιστικά για τις γυναίκες.

Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού-2

Συζητάμε για έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια έχουν δοθεί από την Estée Lauder Companies για έρευνα, εκπαίδευση και ιατρικές υπηρεσίες για τον καρκίνο του μαστού. Έμπρακτες δράσεις της Εκστρατείας οι οποίες πραγματικά έχουν σώσει ζωές και μεταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας.

Παράλληλα, η ελληνική πρωτοβουλία του pink ribbon bracelet, η οποία μετράει ομοίως 2 σχεδόν δεκαετίες είναι μια καμπάνια η οποία όχι μόνο επικοινωνεί τα μηνύματα της πρόληψης αλλά προσφέρει χειροπιαστά έργο. Η εκστρατεία μας, υποστηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, με τα έσοδα από την πώληση του εμβληματικού βραχιολιού της Estee Lauder να χρηματοδοτούν έναν «ροζ» μαστογράφο, ο οποίος έχει προσφέρει περισσότερες από 5000 δωρεαν μαστογραφίες σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Και συνεχίζουμε!

Ερχόμενος στο θέμα της ενσυναίσθησης που ανέφερα και λαμβάνοντας υπόψη τις ανθρωπιστικές και υγειονομικές ανάγκες των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, αποφασίσαμε αντί των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στο πλαίσιο της φωταγώγησης κτηρίων, να δώσουμε τα χρήματα προκειμένου να αγοραστεί ιατρικός εξοπλισμός σε νοσοκομεία και υγειονομικές δομές της περιοχής για την έγκυρη εξέταση των κατοίκων σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού.

Η δωρεά μας θα γίνει προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με τη συνεργασία της οποίας θα πραγματοποιηθούν επίσης στοχευμένες δράσεις στις περιοχές που επλήγησαν, τόσο για ενημέρωση όσο και πρόληψη. Ας μας ενώσει όλους η ομορφιά για να δοθεί ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού.

Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού-3

Το Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της εκστρατείας ενημέρωσης του Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder Companies, υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού-4

Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA.

MHT