η-vogue-κάνει-zoom-στην-beauty-line-του-οίκου-prada-283278

Μετά τον κόσμο της μόδας και του fine jewellery, η Miuccia Prada ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον κόσμο των καλλυντικών. Η συλλογή Prada Beauty θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο και θα περιλαμβάνει κραγιόν, σκιές, foundation και τέσσερις skincare φόρμουλες για ακαταμάχητο δέρμα.

Η Vogue κάνει zoom στην Beauty line του οίκου Prada-1

Η έμπνευση γεννήθηκε φυσικά μέσα από το τεράστιο αρχείο του οίκου Prada, με τα 27.000 διαφορετικά υφάσματα και prints. Η Global Creative Make-up Artist Lynsey Alexander, εργάστηκε με την Miuccia Prada και την ομάδα της για να δημιουργήσει προϊόντα που φέρνουν μια δόση εκκεντρικότητας στο σοφιστικέ. “Έψαξα βαθιά στα αρχεία για έμπνευση, καθώς είχα πρόσβαση σε όλα αυτά τα υπέροχα prints, τα δέρματα, τις nylon υφές, ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ “, εξηγεί.

Η Vogue κάνει zoom στην Beauty line του οίκου Prada-2

Οι παλέτες με τις σκιές θυμίζουν τα υφάσματα από παλιότερα shows του οίκου Prada, με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις (τρεις γήινες και μια με twist), με pigmented υφές που γλιστρούν πάνω στο δέρμα. Φυσικά κλείνονται σε μια πολυτελή Prada συσκευασία που αποτελεί έναν ακόμα λίγο για να θέλουμε να υποκύψουμε.

Τα κραγιόν είναι ένας ακόμα θρίαμβος, αφού υπάρχουν 26 ονειρεμένες matte αποχρώσεις με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, ενώ συνοδεύονται από refillable συσκευασίες σε silver και gold τόνους, με το iconic τριγωνικό logo και υφή που θυμίζει το Saffiano δέρμα της Prada.

Η Vogue κάνει zoom στην Beauty line του οίκου Prada-3

Ακολουθούν τα foundation, επίσης σε refillable συσκευασίες, που θα βρείτε σε 33 αποχρώσεις, με ανάλαφρη υφή για μια glowy βάση. “Η ιδέα είναι ένα αναδείξουμε, να γιορτάσουμε και να ενδυναμώσουμε, παρά να καλύψουμε”, εξηγεί η Lynsey Alexander. “Αποκαλύψτε τη φυσική σας ομορφιά. Αυτό το foundation μιμείται την επιδερμίδα, δεν είναι βαρύ και χτίζεται ανάλογα με την επιθυμητή κάλυψη”. Το τέλειο match με τα matte κραγιόν, συνθέτοντας το understated αλλά πάντα ενδιαφέρον Prada look, αλλά στο μακιγιάζ. Από εμάς είναι ναι.