τα-cherry-cola-lips-είναι-η-νέα-beauty-εμμονή-283258
©Getty Images

Μετά το latte make-up που έγινε η απόλυτη καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ μέσα από το TikTok, έρχεται η στιγμή να προσθέσουμε ένα ακόμα beauty trend στην λίστα με όλα όσα θέλουμε να αντιγράψουμε. Τα Cherry Cola lips συγκεντρώνουν 4.9 εκατομμύρια views, ενώ οι σχετικές αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 925% τους τελευταίους δύο μήνες.

Τι ακριβώς όμως είναι τα Cherry Cola lips; Όπως αποκαλύπτει και το όνομά τους, αντλούν έμπνευση από την πλούσια και βαθιά απόχρωση της cherry cola soda. Συνδυάζει το κόκκινο με το καφέ, με glossy τελείωμα, δημιουργώντας ένα εφέ fun, fresh και πολύ flirty. Αυτή η απόχρωση δεν καλύπτει το φυσικό χρώμα των χειλιών, αλλά την αναδεικνύει χάρη στην juicy υφή.

“Τα Cherry Cola lips είναι ένα ευέλικτο beauty trend, ιδανικό για όλους όσοι θέλουν ένα bold και ζωηρό touch στο look τους. Αρκεί να βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας”, εξηγεί η make-up artist Yasmin Salmon. Μέχρι τώρα την τάση έχουν υιοθετήσει οι Kylie Jenner και Amelia Gray.

Γιατί να τολμήσετε τα Cherry Cola lips;

Είναι ο πιο ανεπιτήδευτος τρόπος να φορέσετε κραγιόν, αποφεύγοντας τις ματ υφές. Τα Cherry Cola lips έχουν ένταση και δίνουν όγκο στα χείλη, αρκεί να έχετε στα χέρια σας τα κατάλληλα προϊόντα για να αντιγράψετε το look. Θα χρειαστείτε ένα lip liner και ένα lip gloss.

Τα cherry cola lips είναι η νέα beauty εμμονή-1
©Mary Phillips/Instagram

Get the look 

“Για να αντιγράψετε τα Cherry Cola lips θα πρέπει να έχετε ένα lip liner λίγο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών, με το οποίο θα σχεδιάσετε το περίγραμμα, τονίζοντας και τις εσωτερικές γωνίες για να δώσετε όγκο και σχήμα”, περιγράφει η make-up artist India Excell. Στη συνέχεια με ένα κόκκινο ή ρoζ gloss γεμίζετε τα χείλη και ταμπονάρετε με τις άκρες των δαχτύλων, για να φύγει η υπερβολική λάμψη και να παραμείνει το juicy εφέ.

Τόσο απλά έχετε το τέλειο look για το καλοκαίρι που φυσικά θα μας ακολουθήσει και το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης | 7 buy now or regret later αγορές για τον Αύγουστο

MHT