λεπτή-μύτη-το-makeup-trick-της-victoria-beckham-για-nose-contouring-255880
©@victoriabeckham

Στα 48 της, η Victoria Beckham έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως. Έχοντας μιλήσει πολλές φορές για τη ρουτίνα ομορφιάς, τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής της, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls είναι γνωστή για την έμφαση που δίνει στο wellness lifestyle αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύει την εμφάνισή της, για αυτό και κάθε φορά που μοιράζεται με το κοινό μια συμβουλή σπεύδουμε να την καταγράψουμε.

Το πιο πρόσφατο tip που αποκάλυψε και μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, είναι το πώς κάνει nose contouring για να δείχνει η μύτη της πιο λεπτή. Αν και πολλοί πιστεύουν πως η μύτη της είναι αποτέλεσμα ρινοπλαστικής, η σχεδιάστρια τονίζει πως δεν έχει παρέμβει χειρουργικά σε αυτό το μέρος του σώματός της, και πως η εικόνα που βλέπουμε όλοι οφείλεται στον τρόπο με τον όποιο μακιγιάρει το σημείο.

Στο βίντεο της φίλης της και πασίγνωστης make up expert, Charlotte Tilbury, η Beckham εξηγεί ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνει το nose conturing. Όπως και στα υπόλοιπα μέρη του προσώπου, το contouring δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα για να γίνει, παρά μόνο δύο βασικά key καλλυντικά που κάνουν όλη τη δουλειά. Το πρώτο είναι αναμφίβολα το bronzer, το οποίο εφαρμόζεται προσεκτικά στα δύο πλαϊνά της ράγχης της μύτης, για να δημιουργήσει σκιά. Στη συνέχεια, το δεύτερο απαραίτητο προϊόν, το highlighter, εφαρμόζεται με τη μορφή θαυμαστικού κατά μήκος της μύτης, στο μπροστινό μόνο μέρος, για να χαρίσει φως και συνεπώς να δημιουργήσει και το εφέ της λεπτής μύτης.

Εύκολο και γρήγορο, το make up trick της Beckham είναι κάτι που όλες μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι. Αρκούν τα δύο παραπάνω καλλυντικά και ένα πινέλο για να έχετε και εσείς το ίδιο κομψό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τη διαδικασία μπορείτε να τη βρείτε στο παρακάτω βίντεο:

MHT