πώς-να-εφαρμόσετε-το-ρουζ-για-φυσικό-face-lifting-221502
©@mandybork

Μπαίνοντας όλο και περισσότερο στην άνοιξη, το μακιγιάζ μας αποκτά φυσικότητα και λάμψη. Το ρουζ είναι φυσικά ο πιο δυνατός μας σύμμαχος σε αυτό, καθώς χαρίζει την απαραίτητη όψη υγείας στην επιδερμίδα, ενώ την τονώνει με τέτοιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει και natural face lifting εφέ. Αν είστε και εσείς λάτρης του no makeup makeup, ανακαλύψτε παρακάτω τα 4 βήματα για υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα, που θα ακτινοβολεί όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προετοιμασία

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-1
©Lancôme

Génifique HydroGel Melting Mask, Lancôme

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-2
©Augustinus Bader

The Cream, Augustinus Bader

Το πρώτο και βασικότερο βήμα για εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι πιο έτοιμη να δεχθεί οποιοδήποτε προϊόν και συνεπώς το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει και πιο φυσικό, αλλά και πιο φρέσκο. Με μάσκα, ορό ή ενυδατική κρέμα, ξεκινήστε να περιποιείστε το δέρμα σας, για να ενισχύσετε τη φυσική διαδικασία αναζωογόνησης του και να βελτιώσετε άμεσα την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Το ρουζ

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-3
©Lancôme

Teint Idole Ultra Wear Blush Stick, Lancôme

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-4
©Huda Beauty

Cheeky Tint Blush Stick, Huda Beauty

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-5
©Giorgio Armani

Neo Nude A-Line Blush, Giorgio Armani

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-6
©Patrick Ta

Major Headlines Double Take Cream + Powder Blush Duo, Patrick Ta

Για να πετύχετε την πολυπόθητη όψη υγείας με ρουζ,  πρώτη προτεραιότητα είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση και υφή για το ρουζ που θα χρησιμοποιήσετε. Όσον αφορά την απόχρωση, καλό θα ήταν να μην επιλέγετε ρουζ που είναι περισσότερο από δύο με τρεις τόνους πιο σκούρα από τον τόνο της επιδερμίδας σας, εκτός αν θέλετε έξτρα δραματικό αποτέλεσμα. Η υφή εξαρτάται από τον τρόπο που  δουλεύετε το προϊόν, αν και τα κρεμώδη ρουζ θεωρούνται πιο εύχρηστα.

Blending

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-7
©Yves Saint Laurent

Blush Brush, Yves Saint Laurent

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-8
©Fenty Beauty

Precision Makeup Sponge 100, Fenty Beauty

Έχοντας επιλέξει το κατάλληλο προϊόν, η σωστή εφαρμογή του είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα. Σίγουρα, αν πρόκειται για κρεμώδη ρουζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για πιο φυσικό φινίρισμα, αλλά αν θέλετε ακριβή εφαρμογή ένα beauty blender είναι απαραίτητο. Για τα ρουζ σε υφή πούδρας, επενδύστε σε πινέλο με ειδική κεφαλή για εφαρμογή χωρίς κόπο.

Glow

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-9
©Lancôme

Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturiser, Lancôme

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ-10
©L’Oréal Paris

Glow Mon Amour Highlighter, L’Oréal Paris

Τελευταίο βήμα αλλά καθόλου αμελητέο, οι έξτρα πινελιές λάμψης στα ζυγωματικά. Είτε με ένα highlighter για έντονο αποτέλεσμα, είτε με ενυδατική κρέμα που να αποκαλύπτει όλη τη λάμψη υγείας της επιδερμίδας, το glowy εφέ είναι και αυτό που θα δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

Διαβάστε επίσης | 6 προϊόντα για σφριγηλό σώμα και τέλεια πόδια

MHT