τα-5-hairstyle-που-θα-αλλάξουν-το-στιλ-μας-την-άνο-261571
©@haileybieber

Όταν θέλουμε να ανανεώσουμε την εικόνα μας, τα μαλλιά μας είναι πάντα ένα από τα πρώτα σημεία πειραματισμού. Από τις celebrities, στις πασαρέλες, τα hairstyle που κλέβουν τις καρδιές των fashionistas αποτελούν την ιδανικότερη έμπνευση για να καταλήξουμε στην πιο ταιριαστή πρόταση, είτε πρόκειται για κάποιο νέο μήκος ή για ένα updo που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά μας.

Τα hairstyle που ξεχωρίζουν για την άνοιξη 2023 είναι sleek, bold και θηλυκά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο. Για τις πιο τολμηρές, υπάρχουν προτάσεις που απαιτούν θάρρος, αλλά και εμάς που δεν θέλουμε να αφήσουμε το comfort zone, οι τάσεις έχουν φροντίσει να μας προμηθεύσουν με τις πιο κομψές λύσεις.

Παρακάτω, θα βρείτε κάθε hairstyle που εγκρίνει η Vogue για να δοκιμάσετε μια αλλαγή που θα σας βάλει στην άνοιξη με άλλο αέρα.

School girl hair

Με έμπνευση από το στιλ της Blair Waldorf, το preppy style καταφθάνει και στα hair trends, αναδεικνύοντας τα χτενίσματα με τη χωρίστρα στο πλάι και τους ανάλαφρους κυματισμούς σε νούμερο ένα πρόταση. Έξτρα μπόνους: η επιστροφή των χαριτωμένων clips.

Τα 5 hairstyle που θα αλλάξουν το στιλ μας την άνοιξη-1
©Chanel

Boyish

Για το απόλυτο statement look, οι πασαρέλες προτείνουν ένα κούρεμα: το πολύ κοντό αγορέ με τον όγκο στο πίσω μέρος. Αν και δεν είναι κάτι που θα συστήναμε σε όλους, αποτελεί την αλλαγή που μπορεί να σας μεταμορφώσει.

Τα 5 hairstyle που θα αλλάξουν το στιλ μας την άνοιξη-2
©Valentino

90s bob

Ναι στο καρέ, αλλά με άλλο αέρα. Για την άνοιξη του 2023, τα καρέ που πρωταγωνιστούν είναι μεν ίσια, αλλά οι άκρες τους τείνουν να κοιτούν προς τα έξω και πάνω, επαναφέροντας στη μόδα το 90s style που όλες αγαπάμε.

Half head

Το χτένισμα που λατρέψαμε στη Hailey Bieber είναι γρήγορο και πανεύκολο να γίνει στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κοκαλάκι για να πιάσετε το πάνω μέρος των μαλλιών σας, ενώ οι άκρες θα πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους, προστατεύοντας τον λαιμό από το κρύο, αλλά χαρίζοντας παράλληλα και effortless style.

Wet

Chic, διαχρονικό και εύκολο, το wet look είναι η τέλεια πρόταση για την εποχή. Διατηρώντας τα μαλλιά sleek και περιποιημένα, καμουφλάρει το φριζάρισμα, ενώ αποτελεί και detail που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε βραδινό look.

Τα 5 hairstyle που θα αλλάξουν το στιλ μας την άνοιξη-3
©Fendi

Διαβάστε επίσης | Plopping: Η τεχνική για wavy μαλλιά χωρίς θερμότητα