τα-dad-sneakers-της-hailey-bieber-είναι-το-big-hit-της-άνοιξης-261172
©Hailey Bieber/Instagram

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το Gorpcore trend φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για ένα trend που αρχικά εμφανίστηκε το 2017 και επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικά το 2021 για να περιγράψει την εμμονή μας μετά την πανδημία με άνετα footwear, puffers μπουφάν και γενικότερα outdoor κομμάτια. Το 2023 φαίνεται πως το Gorpcore είναι όχι απλά επίκαιρο αλλά και πολύ δημοφιλές, με τα It girls να ψηφίζουν την επιστροφή των dad sneakers.

Η Hailey Bieber ανέβασε μια φωτογραφία της με τα Salomon  ΧΤ-4 dad sneakers, τα οποία συνδύασε με vintage αθλητικό T-shirt, slouchy δερμάτινο τζάκετ, κόκκινες κάλτσες. Τα XT-4 sneakers σχεδιάστηκαν σίγουρα για outdoor δραστηριότητες, χάρη στην ανθεκτική επένδυση τους.

Τα dad sneakers της Hailey Bieber είναι το big hit της άνοιξης-1
©Getty Images

Η επιλογή της Hailey Bieber φυσικά και δεν είναι τυχαία. Τα trainers της Salomon έχουν σημειώσει αύξηση κατά 2.277% τον τελευταίο χρόνο, με την Salomon να θεωρείται το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο trainer brand.

Φυσικά δεν είναι η μόνη celebrity που έχει εμμονή με το brand. Τόσο η Emily Ratajkowski όσο και η Bella Hadid, έχουν εμφανιστεί με Salomon trainers, επιβεβαιώνοντας πως έχουν όλη την προσοχή μας τώρα.

Τα dad sneakers της Hailey Bieber είναι το big hit της άνοιξης-2
©Getty Images

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα νέο ζευγάρι sneakers για το 2023, είναι καλύτερο να αφήσετε τα κλασικά σχέδια και να επιλέξετε ένα πιο edgy στυλ, όπως τα trekking sneakers που με την ugly αισθητική τους κατάφεραν να επικρατήσουν.

Διαβάστε επίσης | Οι maxi τζιν φούστες είναι ο νέος σταρ του street style 

MHT