τα-beauty-looks-που-ξεχώρισαν-στο-couture-show-του-valentino-ss20-124240
©Gorunway

Η μαγεία της υψηλής ραπτικής πήρε για άλλη μια φορά σάρκα και οστά στο haute couture show του Valentino χθες το απόγευμα. Οι ονειρικές δημιουργίες του Pierpaolo Piccioli, ο οποίος έδωσε περισσότερη βάση στις κλασικές αρχές της υψηλής ραπτικής αποφεύγοντας τους υπερβολικούς όγκους και τα γνωστά του opera coats, συνοδεύτηκαν από εξίσου εντυπωσιακά beauty looks.

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-1
©Gorunway
Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-2
©Gorunway

Η σκυτάλη δόθηκε και πάλι στο θρυλικό δίδυμο της makeup artist Pat McGrath και του hairstylist Guido Palau. Τα χτενίσματα του Palau είχαν μια έντονη ρετρό αύρα, με τις ογκώδεις coif, μια παραλλαγή των looks που δημιούργησε για το haute couture show του Valentino για το χειμώνα του 2018.

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-3
©Gorunway

Gorunway

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-4
©Gorunway

Ωστόσο, δεν έλειψε και το sleek back look με χωρίστρα στη μέση και χαμηλό σινιόν, αλλά και τα εντυπωσιακά head pieces, άλλα με φτερά γύρω από τα αυτιά και άλλα που έμοιαζαν με τιάρες από κοράλλια.

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-5
©Gorunway
Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-6
©Gorunway

Το μακιγιάζ είχε τις διάσημες technicolor αποχρώσεις που αγαπά η Pat McGrath. Κάποια από τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ιριδίζουσες σκιές στις αποχρώσεις του γαλάζιου, του ροζ και του φούξια που έφταναν μέχρι το ύψος των φρυδιών, ενώ το λαμπερό look ολοκλήρωναν τα ροζ χείλη με glitter.

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-7
©Gorunway
Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-8
©Gorunway

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως της Irina Shayk, της Mariacarla Boscono και της Stella Tennant, κυριάρχησε το no makeup look, με καλοσχηματισμένα φρύδια, μια ιδέα από μάσκαρα και ένα διακριτικό gloss στα χείλη.

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο  couture show του Valentino SS20-9
©Gorunway
MHT