τα-zara-κυκλοφορούν-συλλογή-μακιγιάζ-και-178149

Για την πρώτη τους beauty συλλογή, τα Zara συνεργάστηκαν με την κορυφαία make-up artist Diane Kendal, διάσημη για τη συμμετοχή της στα show των οίκων Marc Jacobs, Proenza Schouler, Tory Burch, Tom Ford. Τα Zara είχαν ήδη βουτήξει στα νερά της ομορφιάς μέσα από την αρωματική τους σειρά με την Jo Malone. Τώρα όμως μας συστήνουν για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη beauty line με όλα τα απαραίτητα του νεσεσέρ.

Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες-1
©Courtesy of Zara
1/4
Native Share

Όπως δήλωσε στη Vogue η Zara beauty director Eva Lopez, ο στόχος ήταν πολύ απλός, το inclusivity. “Η φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε μια συλλογή που θα θέλουν όλοι, ανεξάρτητα από το φύλο, τον τόνο της επιδερμίδα τους, την ηλικία τους, το προσωπικό στυλ. Όποιος αναζητά κλασικά και soft μακιγιάζ, μπορεί να βρει τα ιδανικά προϊόντα, όπως και όποιος πειραματίζεται περισσότερο με τα χρώματα”. Η beauty line του Zara περιλαμβάνει κραγιόν σε όλες τις υφές, βερνίκια νυχιών σε μια άπειρη ποικιλία χρωμάτων, highlighters και σκιές ματιών, όλα από vegan φόρμουλες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Την συλλογή συμπληρώνουν επίσης τα απαραίτητα πινέλα, για όλες τις ανάγκες.

Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες-2
©Courtesy of Zara
2/4
Native Share

Στην πρώτη καμπάνια της Zara Beauty, την υπογραφή τους πρόσθεσαν κορυφαίοι δημιουργοί όπως Craig McDean, David Sims, Fabien Baron, Marilyn Minter, Mario Sorrenti, Nadine Ijewere, Oliver Hadlee Pearch, Steven Meisel, και Zoë Ghertner, που συνεργάστηκαν με την Diane Kendal  για να αναδείξουν έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες. “Μετά την πανδημία, το κοινό θα θέλει όλο και πιο πολύ να παίξει με μακιγιάζ και χρώματα”, προβλέπει η διάσημη make-up artist που ψηφίζει ως αγαπημένο της προϊόν τις διπλές σκιές, οι οποίες μπορούν να ενωθούν για ένα ιδιαίτερο blend.

Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες-3
©Courtesy of Zara
3/4
Native Share

H συλλογή Zara beauty θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά από τις 12 Μαΐου στο www.zara.com/gr

Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες-4
©Courtesy of Zara
4/4
Native Share
MHT