το-αντηλιακό-προσώπου-που-θεραπεύει-τ-177978
©Press

Τα αντηλιακά προσώπου δεν προορίζονται αποκλειστικά για την παραλία. Πρέπει να χρησιμοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού ο ήλιος λάμπει παντού και έχει τις ίδιες βλαβερές συνέπειες στην επιδερμίδα. Και δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος για την προστασία της από την πολυεπίπεδη φόρμουλα Extreme Protect SPF40 της iS Clinical, που διεγείρει τους μηχανισμούς φυσικής άμυνας και επανόρθωσης των κυττάρων, χαλιναγωγώντας τη διαδικασία γήρανσης, η οποία, ως γνωστόν, εντείνεται κατά την έκθεση στον ήλιο.

Εμπλουτισμένη με την αποκλειστική τεχνολογία Extremozyme, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, αυτή η αντηλιακή κρέμα προστατεύει και επιδιορθώνει τις εύθραυστες πρωτεΐνες και τα συστατικά του DNA. Στην εξειδικευμένη σύνθεσή της, τα φυσικά διαφανή αντηλιακά ενεργά φίλτρα ευρέος φάσματος –Transparent Zinc Oxide και Transparent Titanium Dioxide– δρουν στα βαθιά στρώματα, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τη UVA/UVB ακτινοβολία, ενώ παράλληλα περιορίζουν τα ερυθήματα που προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες.

Πιο συγκεκριμένα, το Transparent Zinc Oxide 15,3%, η τελευταία καινοτόμος γενιά διασποράς οξειδίου του ψευδαργύρου, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το παραδοσιακό οξείδιο του ψευδαργύρου που χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους προϊόντα. Tο Τransparent Titanium Dioxide 1,3%, πάλι, μια διασπορά ανθεκτικού στο νερό διοξειδίου του τιτανίου, παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα SPF, χαρίζοντας απόλυτη διαφάνεια. Επιπλέον, η σύνθεση είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά: το Tocopherol (βιταμίνη E) σε ποσοστό 3,0%, ένα ενυδατικό και ισχυρό λιπόφιλο συστατικό, αναστέλλει τις βλάβες στο DNA και προστατεύει από τις φλεγμονές και τη φωτογήρανση, ενώ τα Asiaticoside, Asiatic Acid και Madecassic Acid διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, την τριχοειδή ροή και τον αγγειακό τόνο, επουλώνοντας τις πληγές και μειώνοντας τις ουλές.

Πέρα από όλα αυτά, θα λατρέψετε την ξεχωριστή υφή του, που ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα. Η αδιάβροχη σύνθεση απλώνεται ομοιόμορφα και δημιουργεί ένα ισχυρό προστατευτικό φράγμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, περιορίζοντας ακόμα και τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους και κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις, ανάλογα με τον φυσικό σας τόνο: μία ημιδιαφανή, μία PerfecTint μπεζ και μία PerfecTint μπρονζέ.

* Τα προϊόντα και τις θεραπείες της iS Clinical θα τα βρείτε σε δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

Info: www.isclinical.com