βιταμίνη-c-tο-απαραίτητο-συστατικό-για-164908

Η καθαρή βιταμίνη C –ή L-ασκορβικό οξύ– εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις, καθυστερεί τα ορατά σημάδια γήρανσης και χαρίζει λάμψη. Η iS Clinical την έχει δεσμεύσει στην πιο καθαρή μορφή της σε τέσσερα προϊόντα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αυτά ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και αποκαθιστούν τις φθορές από την έκθεση στη UV ακτινοβολία. Συγκεκριμένα, ο αντιγηραντικός ορός Genexc Serum περιέχει 20% βιταμίνη C, την τεχνολογία Extermozyme και έναν συνδυασμό ενζύμων βοτανικής προέλευσης, αντιοξειδωτικών και οξέων φρούτων, που δρουν προληπτικά αλλά και αναπλαστικά στις ώριμες επιδερμίδες, περιορίζοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνοντας ορατά τον τόνο και την ελαστικότητά τους. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους.

Βιταμίνη C: Tο απαραίτητο συστατικό για πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα-1
©iS Clinical

Επίσης ισχυρό, το Pro-Heal Serum Advance + ph 3.1, που συνδυάζει βιταμίνη C σε ποσοστό 15%, εκχυλίσματα φύλλων ελιάς και καθαρή βιταμίνη Ε και Α (Retinol), δρα αντιοξειδωτικά, μειώνει κηλίδες, ρυτίδες και ατέλειες, ενώ έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε δερματοπάθειες όπως η ροδόχρους ακμή. Το Super Serum Advance+, πάλι, με 15% βιταμίνη C, έναν βιολογικό αυξητικό παράγοντα τριπεπτιδίου του χαλκού και ισχυρά βοτανικά αντιοξειδωτικά και ασφαλή λευκαντικά, αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου (320%), βελτιώνει την εμφάνιση των ουλών (σε συνδυασμό με το Sheald Recovery Balm) και των λεπτών ραγάδων και χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από microneedling. Τέλος, ο ορός C Eye Serum Advance+ περιέχει 7,5% βιταμίνη C, 40% υαλουρονικό οξύ και έναν παράγοντα αύξησης τριπεπτιδίου του χαλκού που απορροφάται άμεσα και καταπραΰνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αρκεί μία σταγόνα το πρωί για να βελτιωθούν λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πρήξιμο και μαύροι κύκλοι.

Βιταμίνη C: Tο απαραίτητο συστατικό για πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα-2
©iS Clinical

*H σειρά iS Clinical και οι θεραπείες της είναι διαθέσιμα μόνο από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

MHT