το-μυστικό-των-make-up-artists-για-τέλεια-επιδερμί-221709
©Giorgio Armani

Το τέλειο μακιγιάζ ξεκινά από την σωστή βάση, αυτό είναι ένα μυστικό ομορφιάς που γνωρίζουν όλοι οι επαγγελματίες make-up artists που βρίσκονται πίσω από τα beauty looks των celebrities και των supermodels. Ο οίκος Giorgio Armani ζήτησε από την Mélanie Inglessis να αποκαλύψει τα best kept secrets της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, η οποία επέλεξε να χρησιμοποιήσει με την σειρά Luminous Silk, με τις 40 αποχρώσεις, που χαρίζει flawless skin.

H make-up artist Mélanie Inglessis μας δείχνει τα βήματα πίσω από το μακιγιάζ της Adria Arjona, πρόσωπο του οίκου Armani. Η ίδια δημιούργησε ένα πολύ φυσικό look, που την κάνει να νιώθει απλά ο εαυτός της. Ξεκινά να χτίζει την τέλεια βάση αναμειγνύοντας το Luminous Silk Primer μαζί με το Luminous Silk Foundation, για ένα πιο ανάλαφρο και glowy αποτέλεσμα. Συνεχίζει με το Luminous Silk Concealer το οποίο επιλέγει σε peachy υποτόνους, για να εξουδετερώσει τους μαύρους κύκλους γύρω από την περιοχή των ματιών της Adria Arjona.

Το μυστικό των make-up artists για τέλεια επιδερμίδα-1
©Giorgio Armani

Τα φρύδια είναι αυτό το χαρακτηριστικό που πλαισιώνει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. Η make-up artist Mélanie Inglessis επιλέγει να τονίσει τα φρύδια της Adria Arjona με το Eye & Brow Maestro του οίκου Armani, με την κρεμώδη μορφή που δημιουργεί ένα φυσικό εφέ. Έδωσε ένταση στο βλέμμα της με την μάσκαρα Eyes to Kill Stellar και το μολύβι Smooth Silk Eye Pencil. Τέλος, το neo-nude blush με την κρεμώδη σύνθεση, τόνισε διακριτικά τα ζυγωματικά της, ενώ ολοκλήρωσε το beauty look της με ελάχιστη setting πούδρα.

Το μυστικό των make-up artists για τέλεια επιδερμίδα-2
©Giorgio Armani

Αυτά είναι τα βήματα για το απόλυτο Armani glow.

MHT