Sephora x Stabilo
Sephora x Stabilo
Sephora x Stabilo

Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο eyeliner του καλοκαιριού

Η θρυλική εταιρία Stabilo σε συνεργασία με τα Sephora τώρα μπαίνει στα τσαντάκια του μακιγιάζ μας! Η ιδέα; Μια διασκεδαστική σειρά προϊόντων μακιγιάζ, με πρωταγωνιστή ένα μοναδικό eyeliner.

Το νέο Stabilo x Sephora eyeliner είναι η ευκαιρία σας να προσθέσετε λίγο χρώμα στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις (μαύρο, καφέ, γκρι και μπλε), και κάθε πινελιά του προσφέρει διπλή γραμμή για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Πώς λειτουργεί; Η άκρη του μαρκαδόρου διαθέτει μια λεπτή γραμμή ακριβείας για να “υπογραμμίζει” το βλέφαρο, ενώ το ευρύ μέρος του είναι επίπεδο, και διαθέτει μια πιο παχιά γραμμή για ένα λίγο πιο εκκεντρικό look.

Εμπνευσμένο από το εμβληματικό ‘Stabilo Boss Mini‘, που μας μεταφέρει πίσω στις σχολικές τάξεις και τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος, αυτό το beauty item γίνεται το αξεσουάρ για να πετύχετε το τέλειο back to school στιλ. Ιδανικό για να δώσει χρώμα στο περιεχόμενο μιας καλοκαιρινής πλέξιγκλας τσάντας – που αποτελεί κορυφαία τάση για ακόμα μια σεζόν – αλλά ακόμα κι αν μείνει εντός του νεσεσέρ σας, σίγουρα κάθε φορά που θα διορθώνετε το μακιγιάζ ματιών σας θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

 


©Sephora x Stabilo

SEPHORA x STABILO, Summer holiday eyeliner | Shop Online


©Sephora x Stabilo

SEPHORA x STABILO, Chocolat break eyeliner | Shop Online


©Sephora x Stabilo

SEPHORA x STABILO, Back to school eyeliner | Shop Online


©Sephora x Stabilo

SEPHORA x STABILO, Ink splash eyeliner | Shop Online

Διαβάστε επίσης | Ένα καλό ρουζ: Το μόνο μακιγιάζ που χρειάζεστε, αν το εφαρμόσετε σωστά

Scroll to Top