5-σακάκια-απαραίτητα-για-την-γκαρνταρό-221102
©George Angelis/Shot by Gio

Οι θερμοκρασίες της άνοιξης απαιτούν μόνο ένα ελαφρύ πανωφόρι για τις καθημερινές εμφανίσεις, όπως το σακάκι. Άλλωστε το blazer έχει αποδείξει πως δεν είναι κατάλληλο μόνο για το γραφείο, αλλά μπορεί να μας συνοδεύει ακόμα και στα πιο θηλυκά outfits.

Το μαύρο σακάκι είναι all-time classic, υπάρχουν όμως τόσα διαφορετικά blazer για τους συνδυασμούς της άνοιξης. Τα σακάκια με έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, όχι απλά ταιριάζουν στην άνοιξη, αλλά είναι τόσο bold που αναβαθμίζουν με μια κίνηση ένα look. Τα blazer σε neutral αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το cream, γίνονται εύκολα μέρος του καθημερινού στυλ, ενώ ένα σακάκι με prints είναι πάντα statement.

Αναζητάτε ιδέες για να αξιοποιήσετε σωστά όλα τα σακάκια της γκαρνταρόμπας; Οι συνδυασμοί της Vogue έχουν μια πρόταση για κάθε στυλ.

Τα σακάκια με prints

Ένα patterned blazer είναι σίγουρα πιο τολμηρή επιλογή, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο όμως αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Επιλέξτε ένα σακάκι με φλοράλ μοτίβα και συνδυάστε το με άλλα prints ή και έντονα χρώματα.

5 σακάκια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, εκτός από το μαύρο-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το λευκό σακάκι 

Είναι απαραίτητο όσο και το μαύρο. Το λευκό σακάκι αποτελεί κομμάτι-επένδυση και μπορεί να ολοκληρώσει ένα polished look, αλλά και ένα boho με φορέματα και cowboy boots, είναι δηλαδή απόλυτα ευέλικτο.

5 σακάκια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, εκτός από το μαύρο-2
©Phil Oh

Το cropped σακάκι

Έχουμε συνηθίσει τις oversized γραμμές ειδικά στα blazer, ένα cropped σακάκι όμως μπορεί να αντικαταστήσει και το πιο cool πανωφόρι. Συνδυάζεται εύκολα και με bra tops, οπότε αποτελεί και κομμάτι ιδανικό για την βραδινή γκαρνταρόμπα.

5 σακάκια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, εκτός από το μαύρο-3
©George Angelis/Shot by Gio

Το σακάκι με χρώμα 

Το latest trend που υιοθετούν celebrities όπως η Zendaya, είναι το σακάκι με χρώμα, από το έντονο πράσινο, μέχρι το φούξια ή το πορτοκαλί. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να τολμήσετε και ένα total χρωματιστό look.

5 σακάκια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, εκτός από το μαύρο-4
©George Angelis/Shot by Gio

Το καφέ σακάκι 

Τις τελευταίες σεζόν το καφέ χρώμα έγινε σούπερ τάση και το πιο πιθανό είναι πως προσθέσατε ένα καφέ σακάκι στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε να συνεχίσετε να το φοράτε, με φλοράλ prints, αλλά και καρό.

5 σακάκια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα, εκτός από το μαύρο-5
©Phil Oh

Διαβάστε επίσης | Coachella 2022: Τα καλύτερα looks