6-ανοιξιάτικα-χρώματα-που-αναδεικνύου-220410
©Getty Images

Η μόδα της άνοιξης περιλαμβάνει τα πιο φωτεινά χρώματα, από το hot pink του οίκου Versace, το πορτοκαλί της Max Mara, το κίτρινο του Valentino. Ο στόχος όμως είναι να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας αυτά τα χρώματα που αναδεικνύουν καλύτερα την επιδερμίδα μας και το χρώμα των μαλλιών μας, οπότε μας φωτίζουν περισσότερο. Τα ξανθά μαλλιά αντανακλούν το φως, τα καστανά μαλλιά όμως έχουν βάθος και την δυνατότητα να δημιουργούν έντονες αντιθέσεις, ειδικά όταν συνδυάζονται με τα πιο ζωντανά χρώματα, οπότε δίνουν την ευκαιρία για πιο bold επιλογές στο στυλ σας.

Η Vogue μελέτησε τα τοπ χρώματα για την άνοιξη 2022 και συγκέντρωσε αυτά που ταιριάζουν στις καστανές γυναίκες, για πιο στοχευμένο shopping που θα αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ακόμα και αν το αγαπημένο σας χρώμα δεν βρίσκεται στην λίστα, μπορείτε να συνεχίσετε να το φοράτε αν σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας.

Το φούξια

Οι hot pink αποχρώσεις που είδαμε στην SS22 συλλογή του οίκου Valentino, ταιριάζουν ιδιαίτερα στις καστανές γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-1
©Getty Images

Το lime

Το lime είναι ένα δύσκολο χρώμα που μπορεί να δείχνει πιο χλωμή την λευκή επιδερμίδα. Στις καστανές γυναίκες όμως δίνει το απαραίτητο φως, οπότε θεωρείται τέλεια επιλογή.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το λευκό

Τα καστανά μαλλιά και το λευκό χρώμα ή το cream, δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Το λευκό είναι ένα χρώμα που λατρεύει τα καστανά μαλλιά, ειδικά το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μαυρίζει από τον ήλιο.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-3
©George Angelis/Shot by Gio

Το κόκκινο 

Το κόκκινο χρώμα είναι ζεστό, γι’ αυτό και ταιριάζει ιδιαίτερα με τα καστανά μαλλιά, ειδικά αν έχουν και διακριτικά highlights. Ένα χρώμα ελκυστικό που έχει την δύναμη να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-4
©George Angelis/Shot by Gio

Το ροζ

Αν ανήκετε στις καστανές γυναίκες τολμήστε άφοβα το ροζ και αφήστε το λιλά ή τα πολύ ανοιχτόχρωμα παστέλ χρώματα για τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-5
©George Angelis/Shot by Gio

Το κίτρινο

Όσο πιο bold το κίτρινο, τόσο περισσότερο αναδεικνύει τα καστανά μαλλιά. Αποφύγετε όμως το buttery yellow και το απαλό κίτρινο.

6 ανοιξιάτικα χρώματα που αναδεικνύουν τις καστανές γυναίκες-6
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Shoulder bags: 7 τσάντες που έχουν την προσοχή μας τώρα