6-καλοκαιρινά-trends-που-δεν-φεύγουν-ποτέ-από-229570
©Leonie Hanne/Instagram

Κάθε σεζόν μελετάμε όλα αυτά τα trends που θα ορίσουν το στυλ μας και θα κάνουν το απαραίτητο upgrade στο street style. Η διαχρονικότητα όμως είναι η νέα προσέγγιση στην οποία και στρέφονται οι μεγαλύτεροι οίκοι, με στόχο τη βιωσιμότητα και την μείωση της υπερκατανάλωσης. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι 2022, υπάρχουν πολλές νέες τάσεις που είναι hot τώρα, έχουν όμως το απαραίτητο στοιχείο που τις καθιστά πάντα επίκαιρες, ώστε να μείνουν για χρόνια στην γκαρνταρόμπα μας.

Οι αγορές μας για το καλοκαίρι είναι trendy και στην πρώτη γραμμή της μόδας, παράλληλα όμως αποτελούν επένδυση και θα συνεχίσουμε να τις φοράμε και τις επόμενες σεζόν.

Η Vogue συγκέντρωσε τα καλοκαιρινά trends με διαχρονικότητα, που θα υιοθετήσετε φέτος και θα φοράτε για πολλά χρόνια ακόμα.

Το cargo παντελόνι 

Τα cargo pants είναι το big hit του street style για το καλοκαίρι 2022. Οι σχεδιαστές έδωσαν ένα νέο πιο polished twist σε αυτό το παντελόνι, ώστε πλέον να μπορεί να προστεθεί ακόμα και σε μίνιμαλ γκαρνταρόμπες. Σίγουρα είναι τάση φέτος, θα το δούμε όμως και τις επόμενες σεζόν, οπότε έχετε πολλούς λόγους να το αποκτήσετε.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-1
©Leonie Hanne/Instagram

Το scarf top

Μια ακόμα τάση που βλέπουμε τα τελευταία καλοκαίρια όλο και πιο έντονα, είναι το φουλάρι δεμένο γύρω από το σώμα σαν τοπ. Ένα άλλοτε bohemian style που τώρα βλέπουμε να συνδυάζεται με office παντελόνια.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το tank top

Οι οίκοι Prada και Bottega Veneta, ανέδειξαν το tank top στο viral trend του καλοκαιριού και της επόμενης σεζόν. Οι λάτρεις του μινιμαλισμού όμως, εκτιμούσαν πάντα τη γοητεία που έχει το πολύ απλό λευκό φανελάκι. Αντιμετωπίστε αυτό το κομμάτι σαν επένδυση, καθώς θα μείνει για πάντα στην γκαρνταρόμπα.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-3
©George Angelis/Shot by Gio

Τα flip-flops

Το μεγαλύτερο shoe trend για το καλοκαίρι 2022, είναι τα flip-flops. Ωστόσο τα sleek δερμάτινα flip-flops έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως δεν είναι κατάλληλα μόνο για την παραλία. Αποτελούν ένα αξεσουάρ επένδυση για την συλλογή σας.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-4
©George Angelis/Shot by Gio

Η ψάθινη τσάντα 

Η basket bag είναι η τσάντα που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι, κάνοντας τελικά ακόμα και τις πιο διστακτικές να υποκύψουν.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-5
©Anne Laure Mais/ Instagram

Τα bold χρώματα 

Η φράση το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο  ακούγεται πια σαν κλισέ, αποτελεί όμως μια πραγματικότητα. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που βλέπουμε όλο και πιο έντονα στις καλοκαιρινές συλλογές, αποτελώντας την προσθήκη που χρειάζεται μια fresh γκαρνταρόμπα.

6 καλοκαιρινά trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-6
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Bohemian τζιν: Τα στυλ και οι σωστοί συνδυασμοί 

MHT