φουλάρι-8-so-chic-τρόποι-να-το-φορέσετε-από-το-st-215329
©George Angelis/Shot by Gio

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 μπορεί να ολοκληρώθηκε, το street style όμως συνεχίζει να μας δίνει ιδέες και να γεννά τάσεις που θα γίνουν μέρος του καθημερινού στυλ. Στους δρόμους του Παρισιού ανακαλύψαμε μίνιμαλ, κομψές αλλά και bold εμφανίσεις με ένα κοινό χαρακτηριστικό, το μεταξωτό φουλάρι που φορέθηκε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το φουλάρι είναι το κομμάτι-κλειδί του French girl style, δεν σημαίνει όμως πως ταιριάζει μόνο σε parisian chic εμφανίσεις. Ακόμα και ένα look με menswear στοιχεία μπορεί να αναβαθμιστεί με ένα φουλάρι, όπως και μια bad hair day. Λέμε αντίο σε αυτό τον Fashion Month, κρατάμε όμως πολλά νέα trends που θα προσθέσουμε από τώρα στην γκαρνταρόμπα μας.

Το φουλάρι μας δίνει πολλές δυνατότητες για συνδυασμούς και η Vogue προτείνει τον οδηγό που θα ακολουθήσουμε την άνοιξη.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-1
©Phil Oh

Το Parisian look

Για ένα κλασικό french chic look, θα χρειαστείτε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα λεπτό πλεκτό και ένα φουλάρι με prints γύρω από τον λαιμό.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-2
©George Angelis/Shot by Gio

Φουλάρι αντί για scrunchie

Αν αγαπάτε τις κοτσίδες και τα ponytails, τότε αντί για scrunchie μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φουλάρι ή μια μπαντάνα στα μαλλιά σας.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-3
©Phil Oh

Σαν αξεσουάρ στην τσάντα

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αλλάξετε στυλ στην κλασική μαύρη δερμάτινη τσάντα της γκαρνταρόμπας σας, τότε μπορείτε να δέσετε ένα φουλάρι στην χειρολαβή ή το λουράκι.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-4
©Phil Oh

Αναβαθμίστε τα basics

Ο συνδυασμός λευκό T-shirt και δερμάτινο τζάκετ είναι πάντα cool, με ένα φουλάρι όμως τα basics αναβαθμίζονται.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-5
©George Angelis/Shot by Gio

Φουλάρι στα μαλλιά

Μην διστάσετε να τυλίξετε τα μαλλιά σας με ένα μεταξωτό φουλάρι. Όχι μόνο θα αντιμετωπίσετε μια bad hair day, αλλά αποκτάτε και ένα ρετρό vibe.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-6
©Phil Oh

Για να δώσετε χρώμα στα neutrals

Το nude, το cream και όλα τα ουδέτερα χρώματα, πολλές φορές χρειάζονται ένα πιο pop στοιχείο, όπως ένα χρωματιστό φουλάρι.

Φουλάρι: 8 so chic τρόποι να το φορέσετε από το street style-7
©George Angelis/Shot by Gio

Σαν μπαντάνα

Μπορείτε να δέσετε ένα κομψό μεταξωτό φουλάρι σαν μπαντάνα γύρω από τα μαλλιά. Θα δώσει ένα bohemian touch στο look σας.

Διαβάστε επίσης | Μετά τη micro skirt, αυτά είναι τα Miu Miu trends που θα δούμε παντού

MHT