7-τσάντες-που-δεν-φεύγουν-ποτέ-από-τη-μό-226156
©Getty Images

Μπορεί οι τάσεις να μας τροφοδοτούν διαρκώς με νέες it bags, αλλά η αλήθεια είναι πως η γοητεία των classics παραμένει απαράμιλλη. Ανάμεσα στα δεκάδες φρέσκα μοντέλα που προτείνουν οι σχεδιαστές, υπάρχουν πάντα οι διαχρονικές επιλογές που αποτελούν επένδυση για κάθε γυναίκα και σε κάθε ηλικία. Και φυσικά, το κλασικό δεν σημαίνει βαρετό.

Από μεγάλες tote σε μικρές crossbody, οι τσάντες της καθημερινότητας επιβάλλεται να συνδυάζουν την άνεση με το στιλ. Όταν ένα μοντέλο είναι διαχρονικό σημαίνει πως βασίζεται στις κλασικές γραμμές της μόδας, αλλά παράλληλα ενσωματώνει το κλίμα της εποχής, έχοντας ως twist σύγχρονα στοιχεία που αναβαθμίζουν την αξία του. Τέτοιου είδους στοιχεία μπορεί να είναι ένα χερούλι από μπαμπού όπως στο μοντέλο Diana του οίκου Gucci, μια μεταλλική λεπτομέρεια ή μια πρωτότυπη υφή που θα κάνει τη διαφορά. Τα στοιχεία αυτά ωστόσο, συμπληρώνουν τη δυναμική της κλασικής τσάντας και δεν την επισκιάζουν.

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-1
©George Angelis/Shot by Gio

Ανάλογα με το στιλ σας, μπορείτε να αναζητήσετε totes για το γραφείο, belt bags για την εκδρομή, mini shoulder bags για τα city looks ή glam βραδινά clutches για τις πιο extra εμφανίσεις. Δεδομένου πως πρόκειται για μοντέλα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, εστιάστε στο χρώμα, τα details και το brand για να καταλήξετε στο piece που θα κρατάτε για χρόνια αλλά δεν θα βαρεθείτε. Από τον οίκο Fendi, στον Saint Laurent και τον Gucci, oι κορυφαίοι οίκοι έχουν στις συλλογές τους προτάσεις για κάθε περίσταση και στιλ και εμείς τις συγκεντρώνουμε παρακάτω για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.

Elevated tote

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-2
©Bottega Veneta

Tote bag, Bottega Veneta

Mini bag

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-3
©Fendi

Crossbody bag, Fendi

Evening bag

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-4
©Coperni

Shoulder bag, Coperni

Minimal bag

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-5
©Saint Laurent

Shoulder bag, Saint Laurent

Belt bag

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-6
©Proenza Schouler

Belt bag, Proenza Schouler

Lady chic

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-7
©Gucci

Diana tote bag, Gucci

Summer bag

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα-8
©Callista Crafts

Ψάθινο clutch, Callista Crafts

Διαβάστε επίσης | Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε και το καλοκαίρι

MHT