8-αξεσουάρ-παραλίας-που-θα-πλαισιώσουν-234749
©Alexandra Pereira/Instagram

Η βαλίτσα των διακοπών θα μπορούσε να περιλαμβάνει μόνο beachwear, ειδικά αν έχετε την τάση να περνάτε αρκετές ώρες στην παραλία. Το τέλειο μαγιό είναι αυτό που ορίζει το καλοκαιρινό στυλ μας, τα αξεσουάρ όμως έχουν πάντα την δύναμη να το απογειώσουν.

Τα beach accessories μας ακολουθούν στην παραλία, αλλά και στα cocktail parties, τις βόλτες στο νησί, ενώ τα φοράμε και από τώρα στην πόλη. Φτιάχνοντας την λίστα με τα απαραίτητα για το καλοκαίρι 2022, εστιάζουμε σε όλα τα απαραίτητα μιας beach day.

Τα βασικά beach accessories

Η τσάντα της παραλίας μπορεί να είναι ψάθινη αλλά και net bag, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε, το βασικό στοιχείο που αναζητάμε όμως είναι το πρακτικό μέγεθος για να χώρα όλα τα beach essentials.

Στην κατηγορία των αξεσουάρ παραλίας συναντάμε πάντα μια πετσέτα θαλάσσης, που θέλουμε να έχει στυλ όπως και το μαγιό μας. Επιλέξτε ένα σχέδιο με zebra prints σε έντονα χρώματα για ένα τολμηρό look στην άμμο. Το φουλάρι θεωρείται εξίσου απαραίτητο καθώς το φοράμε στα μαλλιά για να προστατευτούμε από τον ήλιο, γύρω από τον κορμό μας σαν τοπ πάνω από το μαγιό, αλλά και σαν παρεό.

Στο νεσεσέρ της παραλίας έχουμε σίγουρα το αντηλιακό μας και ένα δροσιστικό face mist που θα κρατά το πρόσωπο ενυδατωμένο. Αντί για flip-flops, επιλέγουμε ένα ζευγάρι raffia slides, που το βράδυ θα φορέσουμε και στις εξόδους μας, αντί για σανδάλια. Το καπέλο του καλοκαιριού είναι φυσικά κροσέ και bucket hat, υιοθετώντας το Gen Z look. Όσο για τα κοσμήματα; Μπορείτε να φορέσετε ένα χρυσό κολιέ που θα τονίσει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας, σε σχήμα κοχύλι για να ταιριάζει με τα beach vibes.

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα αξεσουάρ παραλίας μέσα από τον οδηγό της Vogue. 

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-1
©Zeus + Δione

Τσάντα, Zeus + Δione.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-2
©Stefania Frangista

Πετσέτα θαλάσσης, Stefania Frangista.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-3
©Etro

Ψάθινη τσάντα, Etro.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-4
©Valentino

Slides, Valentino.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-5
©Dior

Νεσεσέρ, Dior.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-6
©H&M

Καπέλο, Η&Μ.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-7
©Danai Giannelli

Κολιέ, Danai Giannelli.

8 αξεσουάρ παραλίας που θα πλαισιώσουν το beach look σας-8
©Missoni

Φουλάρι, Missoni.

Διαβάστε επίσης | Οι 5 νέες τάσεις που ακολουθούν οι Γαλλίδες το καλοκαίρι

MHT