αντίο-micro-skirt-η-πλισέ-φούστα-είναι-η-τάση-του-241061
©Getty Images

Η micro skirt είναι το trend που όρισε την περσινή σεζόν. Το φθινόπωρο 2022 όμως ανήκει στην πλισέ μίνι φούστα που ήδη θεωρείται η απόλυτη τάση. Με τη neo-school girl αισθητική να γίνεται όλο και πιο δυνατό trend και το modern preppy να παραμένει super cool, εδώ και αρκετούς μήνες βλέπουμε κομμάτια όπως το bomber jacket, τα loafers και το κλασικό πουκάμισο να θεωρούνται hero pieces της γκαρνταρόμπας. Τώρα σε αυτή τη shopping list προσθέτουμε και την πλισέ μίνι φούστα, που ολοκληρώνει το συγκεκριμένο στυλ και θεωρείται ήδη essential.

Οι συνδυασμοί με πλισέ φούστα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσθέσουμε την πλισέ μίνι φούστα στο στυλ μας. Με loafers και πουκάμισο είναι ίσως ο πιο αναμενόμενος συνδυασμός. Μπορούμε όμως να φορέσουμε αυτό το κομμάτι και με φούτερ και sneakers, αλλά και με ένα oversized blazer. Με δερμάτινο τζάκετ και lug-sole boots, δημιουργείτε το πιο hot combo του φθινοπώρου. Στις πρώτες fall εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε την πλισέ μίνι φούστα με ένα πλεκτό πουλόβερ, ενώ προς το παρόν αρκεί ένα oversized T-shirt.

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-1
©Getty Images

Η πλισέ μίνι φούστα, χάρη στην Α γραμμή της, κάνει την σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλόλιγνη και κολακεύει τα πόδια. Αυτό το φθινόπωρο το combo μίνι φούστα και σακάκι είδαμε να πρωταγωνιστεί στα catwalks, οπότε είναι ο πρώτος συνδυασμός που θα κάνετε με τη μίνι φούστα. Κρατήστε χώρο στην γκαρνταρόμπα σας γι’ αυτό το skirt trend, γιατί όλα δείχνουν πως αυτή η τάση θα γίνει viral. Οι street stylers και οι Instagrammers έχουν ήδη υποκύψει στην τάση. Θα ακολουθήσετε το trend;

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-1
©Vanessa Tryde

Για ένα πιο cool outfit, φορέστε την πλισέ φούστα με ένα cropped shirt.

Οι μίνι φούστες του φθινοπώρου

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-2
©Gucci

Μίνι πλισέ φούστα, Gucci.

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-3
©Miu Miu

Μίνι πλισέ φούστα, Miu Miu.

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-4
©Alaia

Μίνι πλισέ φούστα, Alaia.

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-5
©Zara

Μίνι πλισέ φούστα, Zara.

Αντίο micro skirt, η πλισέ φούστα είναι η τάση του φθινοπώρου-6
©COS

Πλισέ μίνι φούστα, COS.

Διαβάστε επίσης | Suit pants: Το trendy παντελόνι που θα φοράμε το φθινόπωρο 

MHT