από-το-καλοκαίρι-στο-φθινόπωρο-οι-5-τάσ-238351
©Getty Images

Το μυστικό των πιο stylish γυναικών είναι πως επιλέγουν να επενδύουν σε τάσεις με διαχρονικότητα. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η κατηγορία των new basics, δηλαδή όλων αυτών των items που ακολουθούν τα trends αλλά έχουν τη δύναμη να παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα μας για πολλές σεζόν. Καθώς βαδίζουμε προς το φθινόπωρο, αντλούμε style lessons από τις fashion insiders και καταγράφουμε αυτά τα items που θα μας οδηγήσουν στη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τις τάσεις που φορέσαμε το καλοκαίρι και πήραν το πράσινο φως και για το φθινόπωρο, οπότε υπάρχουν ήδη στην συλλογή μας ή μπορούν να προστεθούν τώρα. Από το cargo παντελόνι που όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει, μέχρι τα colored shirts ή το tank top, αυτά είναι τα trends που κρατάμε για τη νέα σεζόν.

Το λευκό tank top

Το νοσταλγικό trend από τα 90s αποτελεί την μεγάλη τάση για το φθινόπωρο 2022, όπως πρότειναν οι Prada και Bottega Veneta. Το καλοκαίρι το φορέσαμε σαν beachwear. Το φθινόπωρο αρκεί να το συνδυάσουμε με ένα σακάκι.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο: Οι 5 τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε-1
©Getty Images

Το cargo παντελόνι

Τα cargo pants εμφανίστηκαν την άνοιξη, έγιναν σούπερ τάση και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν την viral τάση του φθινοπώρου. Σίγουρα θα τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο: Οι 5 τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε-2
©Getty Images

Το barbiecore

Δεν θα σταματήσουμε να φοράμε hot pink το φθινόπωρο, άλλωστε η fall συλλογή του οίκου Valentino επιβεβαιώνει πως αυτό είναι το απόλυτο χρώμα. Το φούξια δίνει επίσης την δυνατότητα για τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να το υιοθετήσουμε.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο: Οι 5 τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε-3
©Getty Images

Οι crochet τσάντες

Τα Scandi girls κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Κοπεγχάγης, συνέχισαν να κρατούν crochet τσάντες ακόμα και με fall outfits, μεταφέροντας το beachwear και στην πόλη.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο: Οι 5 τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε-4
©Getty Images

Τα colored shirts

Το καλοκαίρι φορέσαμε τα χρωματιστά πουκάμισα σαν beachwear, μαζί με boxer shorts. Το φθινόπωρο τα colored shirts μας συνοδεύουν στο γραφείο αλλά και σε athleisure εμφανίσεις.

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο: Οι 5 τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Μίνι και thigh-high μπότες: Προετοιμαζόμαστε για τον πιο hot συνδυασμό του φθινοπώρου