τα-κοσμήματα-που-έκλεψαν-την-παράστασ-126138
©Press

Αν υπάρχει μια περίσταση στην οποία επιβάλλεται μια εμφάνιση να είναι πραγματικά λαμπερή – ακόμα και στην υπερβολή της – αυτή είναι η τελετή των βραβείων Όσκαρ. Μια δημιουργία υψηλής ραπτικής σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια συχνά δεν αρκεί, αν δεν προστεθεί στο τελικό σύνολο η πιο σημαντική πινελιά: τα κοσμήματα. Κομψά, μεγάλα, έντονα ή διακριτικά τα κοσμήματα μπορούν να γίνουν ο παράγοντας κλειδί που θα μεταμορφώσει μια εμφάνιση και θα την ανεβάσει επίπεδο.

Ο ανταγωνισμός για τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα μπορεί να είναι έντονος και η φετινή τελετή δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το ενδιαφέρον μας κέντρισαν με τις εμφανίσεις τους οι ηθοποιοί Léa Seydoux, Geena Davis, Mindy Kaling και Josh Gad που παραβρέθηκαν στην απονομή των Oscars 2020 φορώντας κοσμήματα Chopard:

Τα κοσμήματα που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά Oscars-1
©Press
Η Léa Seydoux επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την Precious Lace collection με 12.82 καράτια διαμάντια πουάρ και διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα δακτυλίδι από την Haute Joaillerie collection με 5.65 καράτια στρογγυλά διαμάντια κοπής μπριγιάν και διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.
Τα κοσμήματα που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά Oscars-2
©Press
Η Genna Davis επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με 6.97 καράτια διαμάντια fancy-cut σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, ένα μπρασελέ με 36.30 καράτια διαμάντια μαρκίζ και 32.51 καράτια διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, από την Haute Joaillerie collection και ένα δακτυλίδι με διαμάντι μπριγιάν 3.31 καράτια και 6.47 καράτια διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την Magical Setting collection.
Τα κοσμήματα που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά Oscars-3
©Press
H Mindy Kaling, παρουσιάστρια της τελετής, φόρεσε ένα κολιέ με 78.46 καράτια διαμάντι αμαρκίζ και 46.33 καράτια στρογγυλά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, σκουλαρίκια με 4.23 καράτια διαμάντια πουάρ και διαμάντια σε 18 καρατίων λευκό χρυσό από την Haute Joaillerie collection και ένα δακτυλίδι με διαμάντι μπριγιάν και διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την Magical Setting collection.
Τα κοσμήματα που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά Oscars-4
©Press
Ο Josh Gad, παρουσιαστής της τελετής, επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι από την Alpine Eagle collection σε Ατσάλι Lucent A223 και 18 καράτια ρόζ χρυσό και μανικετόκουμπα με όνυχα σε ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Oscars 2020: Δείτε εδώ τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.